BLOG   Alle berichten  |   Video's  |   Foto's

14 March, 2018

Fashion trend inspiratie voor uw lentecollecties

Bezoek onze Fashion & Accessories afdeling en laat u inspireren door drie grote trends voor deze lente-zomer, die recht van de internationale catwalks komen. Weet u wat te verwachten als u de volgende termen hoort : Androgyn 2.0, Hyperfeminine and Casual Attitude ? Kom het snel ontdekken op Trade Mart Brussels!

De gefotografeerde artikelen kan u vinden bij onze exposanten: 

By Wendy, ByKa Fashion, Amélie & Amélie, Dodi by Lemi, A-Zone, Luna-D by Mad-Dam, Secret's Garden, Times Nach, Gomag, Noi per Voi Fashion

29 January, 2018

Zin in een nieuwe etalage?

Win gratis inrichting van uw etalage!

Samen met een reeks exposanten organiseert Trade Mart Brussels tijdens het Brussels Interior Event een unieke wedstrijd waarbij u één van de twee etalageinrichtingen ter waarde van maar liefst 1000 € kan winnen. Deelnemen doet u door het deelnameformulier in te vullen en vervolgens te deponeren in de urne aan de rotonde W. op de D-verdieping tijdens het Brussels Interior Event. Bent u één van de winnaars, dan wordt u persoonlijk per e-mail verwittigd!

Klik hier voor het deelnameformulier.

8 January, 2018

Mis deze afspraak met de interieurbranche niet!

Op 28, 29 en 30 januari & op 25, 26 en 27 februari 2018 vindt het eerste Brussels Interior Event plaats van 2018 plaats. Trade Mart Brussels nodigt u daarom graag uit op dit zesdaags event. De uitgelezen kans om de nieuwe collecties van maar liefst 500 merken te spotten!

Wandel tijdens het Brussels Interior Event door de wereld van Kitchen & Dinner (huishoudartikelen, gedekte tafel en klein keukenelektro), In & Outdoor Decoration (decoratie, verlichting, meubelen en zitmeubelen voor binnen en buiten, kleinmeubelen, woonaccessoires, geschenkartikelen en huishoudtextiel) en Design & Gifts (design- en geschenkartikelen).

 

Bron van inspiratie

Tijdens het Brussels Interior Event krijgt u de mogelijkheid om de nieuwe collecties van uw vertrouwde en nieuwe merken te ontdekken. Trade Mart Brussels blijft zich immers inzetten om een bron van inspiratie te vormen. Zo verwelkomt het departement In & Outdoor Decoration 3 nieuwe exposanten: Casa Blu, Edelman en Wittkemper zullen voortaan de andere exposanten vervoegen. Het departement Design & Gifts ontvangt dan weer TTP Concepts als nieuwkomer. Daarnaast zullen OKE, Melmath Agency, GKS, Gimalek en Teaclassix enkele nieuwe merken voorstellen. Tenslotte verhuizen Abodee en Croon & Croon naar een nieuwe grotere showroom en breidt The Cookware Company hun showroom uit.

 

Win gratis inrichting van uw etalage!

Samen met een reeks exposanten organiseert Trade Mart Brussels een unieke wedstrijd waarbij u één van de twee etalageinrichtingen ter waarde van maar liefst 1000 € kan winnen. Deelnemen doet u door het deelnameformulier op de uitnodiging in te vullen en vervolgens te deponeren in de urne aan de rotonde W. op de D-verdieping tijdens het Brussels Interior Event. Bent u één van de winnaars, dan wordt u persoonlijk per e-mail verwittigd!

 

Comfortabel inkopen

Tijdens het Brussels Interior Event heeft u de keuze tussen twee manieren van inkopen: collectie en cash & carry. U kiest met andere woorden zelf op welke manier u uw aankopen doet. Zo speelt Trade Mart Brussels perfect in op uw behoeften.

We kijken er in ieder geval naar uit om u te mogen ontvangen op dit zesdaags uniek event waar we speciaal voor u een ontmoeting regelen met het kruim van de interieurbranche!

21 November, 2017

Eindejaars- en lentecollecties tijdens de Deco Days!

Speciaal voor deze editie krijgen de toppers uit ons departement In & Outdoor Decoration het gezelschap van hun collega’s van Kitchen & Dinner en Design & Gifts. Het wordt dus een heel bijzondere deco-tweedaagse. U komt toch ook ideeën opdoen, netwerken en inkopen? Tot dan!


Afspraak op maandag 27/11 en dinsdag 28/11, telkens van 10 tot 17uur.

16 November, 2017

De Christmas Happening staat voor de deur!

Beste detailhandelaar,

De eindejaarsperiode komt eraan …
Verleid uw klanten met het mooiste assortiment accessoires, fantasiejuwelen en kleding, beschikbaar uit voorraad.

Maak uw keuze tijdens de Christmas Happeningvan zondag 19 novembervan 10 tot 17 uur.

Daarenboven hebben een reeks exposanten en Trade Mart Brussels een cadeau voor u in petto : een permanente toegangskaart of de verlenging van uw huidige toegangskaart voor slechts 7 € ipv 20 €.

Hoe kan u van dit cadeau genieten?
Klik hier voor het printen van uw aanvraagformulier. U vindt er alle nodige informatie op terug.
Vul het formulier in, laat het afstempelen door één van de deelnemende exposanten (zie op formulier) tijdens uw bezoek op zondag 19 november  en deponeer het in één van de urnes aan de rotondes W of S.


Deelnemende exposanten: Alexandr’o • Amélie & Amélie • Anouka • Be Jewels • Belle & Chic • Be Shiny • Biba Experience • ByKa Fashion • By Wendy • Chartage Belgian Design Fashion Jewelry • CTN • Dodi by Lemi • Gomag • Kawa Collection • Kannai • L & S Mode • Luna D. by Mad-Dam • Malibu • Noi Per Voi Fashion • PB Fashion • Retif • VBTC • Willems J.J.

Tot binnenkort op de Christmas Happening !


Het Trade Mart Brussels team

P.S. Toegang via ingang Pool. Parkeren kan op Parking P1 Pool (via de Atomiumlaan).

25 October, 2017

We need you!

29 September, 2017

KIDS WORLD DAYS BIJ TRADE MART BRUSSELS

Van 8 tot en met 10 oktober zijn het Kids World Days op Trade Mart Brussels! Winkeliers en andere kids professionals krijgen er een sneak preview van de allernieuwste collecties babyartikelen, speelgoed, kleding, meubeltjes en accessoires voor de kamer en nog veel meer.

Belangrijk Belgisch initiatief

De Kids World Days worden al jaren trouw bezocht door baby- en kinderwinkels uit heel België en omstreken. De laatste edities is ons echter opgevallen dat er een vibe van enthousiasme heerst rond het evenement, zowel bij de aanwezige merken als bij de bezoekers. De leukesfeer en het 100% ‘local’ karakter vormen een perfecte aanvulling op de drukte van de internationale beurzen. Meer en meer merken zijn echt op zoek naar een manier om dichter bij hun klanten te komen, en daar beantwoordt de Kids World in Trade Mart Brussels perfect aan.

Merken merken en nog eens merken

Uit beroepsmisvorming spreken we bij Trade Mart Brussels nogal vaak over onze ‘exposanten’. Sinds kort proberen we daar verandering in te brengen en meer en meer de verschillende merken in het licht te zetten, wat voor een winkelier vaak veel meer zegt dan de naam van de verdeler. Voor de komende editie van 8, 9 en 10 oktober zijn we dan ook meer dan fier dat we na al die jaren nog steeds naar buiten kunnen komen met een aantal vaste waarden zoals Maxi-Cosi, Philips Avent, Pericles, Sebra, Britax-Römer, Koeka en Bopita, maar dat er in de afgelopen periode ook heel wat nieuwe merken zijn bijgekomen. Namen als Trixie baby, Hulky, Trybike, Titot, Sterntaler, Fresk, … zijn het aanbod komen verbreden en versterken.

We doen er dan ook alles aan om nieuwe merken aan te trekken. Zo worden er tijdens de Kids World Days extra merken uitgenodigd. Dit jaar heten we onder andere de merken Coco & Pine, Dimpel, We Might Be Tiny, ProudMama en Jollein Baby & Kids welkom. Er is zelfs een Senegalees-Belgisch merk – Zebra Design Mini – dat tijdens de Kids World Days in première zal gaan op de Belgische markt. De drie dagen van het evenement zijn de ideale manier om een nieuw merk of product te testen op de Belgische markt, en om te kijken of een vaste plek op Trade Mart Brussels een plus zou zijn voor het merk in kwestie.

Branchevervaging en nieuwe synergieën

Ten slotte wordt het merkaanbod tijdens het evenement ook uitgebreid met merken die reeds op Trade Mart Brussels zitten, maar niet binnen de Kids World. Speciaal voor deze drie dagen worden onder andere de reistassen van Reisenthel kids, de zwangerschapslingerie van Anita, de tapijtjes van Nattiot en de babykleertjes van Babyface naar de Kids World verhuisd. Dit kadert volledig in de branchevervaging die zich in alle aspecten van de markt afspeelt. Vandaag is het interessant om als kleding- of decoratiemerk deel te nemen aan de Kids World Days, maar zeker ook om als concept store of juist vanuit een specifieke niche het evenement te bezoeken. De synergie tussen de verschillende exposanten en sectoren in Trade Mart Brussels wordt voor onze exposanten en bezoekers steeds belangrijker.

Nieuwe initiatieven

Als organisatie verhogen we ook onze aandacht voor de digitale kant van het verhaal. Social media is voor ons zeer belangrijk om de deelnemende merken in de verf te kunnen zetten. Het is ons bovendien opgevallen dat professionals uit de baby- en kidssector bijzonder actief zijn op sociale media. Wij moedigen dit alleen maar aan en ondersteunen waar we kunnen. Door voor deze oktober-editie bijvoorbeeld ook een aantal bloggers uit te nodigen, trachten we het contact tussen merken en influencers te faciliteren.

 

Meer info? Contacteer lies.vandiest@trademart.be

8 September, 2017

Will you become our new colleague?

Het Trade Mart Brussels team is op zoek naar een nieuwe collega!

 

Ben jij perfect tweetalig (FR-NL), dynamisch, hou je van projecten en weet je wel van aanpakken? Dan is deze vacature voor project coordinator & executive assistant iets voor jou! Bekijk ze snel en solliciteer via onze partner Retail Angels. 

 

We kijken ernaar uit je te ontmoeten! 

Voor meer info, zie: https://goo.gl/xnJL9w