Covid 19 update

We are open and take appropriate measures for a pleasant visit.

More information

Kids World Days - Najaar Edition

De laatste trends in de baby- en kinderbranche? Verzameld op de Kids World Days!

Add to calendar

Een ontdekkingsreis door de nieuwste collecties

Trade Mart Brussels organiseert twee keer per jaar haar befaamde Kids World Days. Tijdens dit driedaagse kick-off evenement maak je een ontdekkingsreis doorheen de allernieuwste collecties uit de baby- en kinderbranche.

Zowel gevestigde merken stellen er hun artikelen tentoon, maar evengoed kan je er terecht voor nicheproducten van jonge ondernemers.

De line-up is elke editie weer even verrassend, uniek en afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de branche!

Mis geen van onze merken

Kom langs op 11-12-13 oktober

Het aanbod in baby- en kinderartikelen is het hele jaar door afgestemd op de noden van detailhandelaars. Dat bewijst de impressionante lijst aan vaste merken die je het hele jaar door kan bezoeken op afspraak.

Wil je niets van ons aanbod mislopen? Kom dan langs tijdens de eventdagen. Op dat moment breiden we ons merkenaanbod uit met enkele pop-up stands.

Kom langs!

Ben je professioneel actief in één van onze sectoren? Super! Wij ontvangen je graag aan het onthaal bij je eerste bezoek voor een gratis dagpas. Breng zeker mee:

Toegang tot onze events is gratis. Parking kost je per dag €6. Wens je echter niet te wachten bij de receptie voor aanmelding, vraag dan je jaarkaart aan. Vraag ze hier en parkeer een heel jaar aan €20.