ExcluJess

Wist je dat gelukkig zijn heel eenvoudig is? Eén van de gulden regels is ongetwijfeld tijd doorbrengen met mensen die je lief zijn en dan genieten van de kleine dingen, zoals lekker eten bij kaarslicht met geuren en kleuren die  je gemoed beïnvloeden en herinneringen creëren die bijblijven. Neem tijd voor jezelf en doe wat je gelukkig maakt.

Reserveer hier en wij zetten het voor jou aan de kant!

Meer van ExcluJess

Kwaliteit, keuze en luxe

ExcluJess biedt jou geurkaarsen, roomsprays, water gezuiverd door kristallen en handgels, producten voor beleving, sfeer en gezondheid. Onze producten vertellen een verhaal, van verpakking tot eindproduct. Ze zijn met zorg geselecteerd op kwaliteit, originaliteit en klasse. Geniet met onze producten van een heerlijk thuisgevoel, ook op kantoor.

“Maak van je plek, waar je ook bent, een echte thuis, een oase van rust met geuren, kleuren en mooie dingen.”

Originele kwaliteitsproducten, die ik graag met jou deel.

Een apart verhaal

Al mijn producten vertellen een apart verhaal. Mijn jarenlange ervaring in hygiëne en welzijn, helpt me bij mijn selectie van producten voor bij jou thuis. De verpakking, het eindproduct, niets werd over het hoofd gezien. Al mijn producten zijn gecertificeerd, reken op kwaliteit waar je elke dag kan van genieten. Je kan zelfs een thema kiezen waar je je helemaal thuisvoelt, creëer je eigen geuren- en kleurenfestival voor een aangepaste sfeer in je omgeving. Jij bent het waard om helemaal jezelf te zijn.

Jessy


Gelukkig zijn met geuren en kleuren

Ik vind mijn inspiratie in reizen, verschillende culturen en nationaliteiten. Ik houd van kleuren, geuren, structuren, lekker eten, kortom, alles wat de zintuigen gelukkig maakt. Zo is het voor mij ook erg belangrijk om van je plek, waar je ook bent, een echte thuis te maken, een oase van rust met geuren, kleuren en mooie dingen. Dat maakt het leven aangenamer, rustiger. Je kan herbronnen, tot rust komen of gebruikmaken van krachtige geuren om je energie te versterken. Elke dag heb je andere behoeften. Vanuit een open spirit zoek ik naar nieuwe producten die het leven in de eigen omgeving, binnen en buiten, beter maken.

Hoe inkopen bij ExcluJess?

Inkopen bij ExcluJess doe je bij home & living &go. Om bij home & living &go in te kopen vraag je eerst toegang aan. Dat kan zeer eenvoudig en duurt slechts 2 minuten. 

Vraag toegang aan