Nous serons fermés le dimanche 09/04, mais nous serons heureux de vous accueillir le lundi de Pâques 10/04 de 10h à 16h.

LET'S BUBBLE! copy

Cheers!🍾

Trade Mart Brussels biedt een veilig alternatief voor de grote internationale beurzen. Of je nu een een jonge starter bent met een nieuw concept of een exposant met een uitgebreid aanbod: bij Trade Mart blijf je welkom om je nieuwste collecties aan retailers voor te stellen.

Je hoeft niet naar internationale beurzen te trekken, maar toont de nieuwste collecties en trends gewoon aan klanten in eigen land. Om elkaar vandaag te kunnen blijven ontmoeten, is veiligheid enorm belangrijk. Daarom zetten we bij Trade Mart Brussels alles op alles om dit te blijven garanderen.

Trade Mart Brussels: meer dan 1500 merken onder één dak

Trade Mart Brussels is de perfecte plek om je collecties aan de wereld te tonen en nieuwe klanten aan te trekken. We zetten enkele van onze troeven graag nog eens in de kijker:

  • Meer dan 1.500 merken onder één dak: in totaal kunnen retailers trends en nieuwigheden ontdekken binnen 9 verschillende sectoren. Van baby- en kinderspullen tot fashion, interieur én meer!
  • Retailers nemen wat ze willen meteen mee naar hun winkel met de handige cash & carry-formule. Dit kan o.a. in de fashion & accessories-afdeling, net als in de home & living-afdeling die binnenkort de deuren opent. Het perfecte concept voor retailers die snel hun collectie met bepaalde stuks willen aanvullen. Als exposant is het dus zéér interessant om hier aanwezig te zijn.
  • Het is dé plek om kennis te maken met nieuwe, potentiële klanten en om je huidige klanten te laten proeven van de nieuwste trends. Bovendien geeft je aanwezigheid je de kans om je netwerk verder uit te breiden!