categoriesDetailPage Trademart sports & outdoor | Trade Mart Brussels

information over COVID-19

We zijn open en nemen gepaste maatregelen voor een aangenaam bezoek.

Meer informatie

sports & outdoor

Van internationaal gevestigde waarden tot kleinere spelers in het nichesegment, elke professional in sport vindt zijn weg naar onze afdeling sports & outdoor.

Sportschoenen dames

Op zoek naar gemakkelijke sportschoenen met een oogverblindend design? In onze categorie sportschoenen voor dames bieden we uitstekende sportschoenen om te joggen, fitnessen, watersporten en nog veel meer.

Exposanten en merken
Sportschoenen heren

Op zoek naar gemakkelijke sportschoenen? In onze categorie sportschoenen voor heren bieden we een uitstekend aanbod om te voetballen, golfen, paardrijden en alle andere sporten.

Sportschoenen kinderen

De kids vergeten we ook niet. Ook zij hebben behoefte aan kwalitatieve sportschoenen om zich volledig uit te leven.

Exposanten en merken
Sportkleding dames

Vinden jouw klanten sporten fijn en ben je op zoek naar de juiste sportkleding die het sporten nog aangenamer maakt? Wel Trademart biedt een overloed van kwaliteitsvolle en stijlvolle sportkleding voor dames.

Sportkleding heren

Vinden jouw klanten sporten fijn en ben je op zoek naar de juiste sportkleding die het sporten nog aangenamer maakt? Dan ben je in Trademart aan het goede adres? Je vindt er een overloed van kwaliteitsvolle en stijlvolle sportkleding voor heren.

Sportkleding kinderen

Ben je op zoek naar de juiste sportkleding voor de kids van jouw klanten? Trademart biedt een breed aanbod aan sportkleding voor kids die het sporten nog aangenamer maakt.

Sportgoods

Speur je nog naar bestendige sportuitrusting om meerdere sporten uit te oefenen? Voor zowel outdoor als indoor? Shop nu bij onze categorie sportgoods voor zowel balsporten, watersporten, gevechtsporten als voor nog allerlei andere sporten.

Inspiratie

Praktische informatie

Bezoek je deze afdeling binnenkort? Hier check je alle praktische info voor een geslaagd bezoek!

Plan mijn bezoek

Openingstijden

sport

is open

Monday

10:00 - 17:00

Tuesday

09:00-15:00

Word exposant!

Een geweldig idee! Laat je collectie schitteren dankzij onze premium locatie en ruime, state-of-the-art showrooms. Je nodigt klanten uit in een aangenaam professioneel kader en boost je verkoopcijfers dankzij je nieuwe verkoopkanaal. Waar wacht je op?

Word exposant!