We zijn gesloten op zondag 09/04, maar ontvangen je graag bij home & living &go (C level) op Paasmaandag 10/04 van 10u tot 16u.

Sports & outdoor

Van internationaal gevestigde waarden tot kleinere spelers in het nichesegment, elke professional in sport vindt zijn weg naar onze afdeling sports & outdoor. Ben je op zoek naar een groothandel in sportartikelen (sportkledij, sportschoenen,...)? Dan bij je bij Trademart aan het juiste adres!

Sportschoenen dames

Op zoek naar leveranciers in gemakkelijke sportschoenen met een oogverblindend design? In onze categorie sportschoenen voor dames bieden we uitstekende sportschoenen om te joggen, fitnessen, watersporten en nog veel meer.

Exposanten en merken
Sportschoenen heren

Op zoek naar leveranciers in gemakkelijke sportschoenen? In onze categorie sportschoenen voor heren bieden we een uitstekend aanbod om te voetballen, golfen, paardrijden en alle andere sporten.

Exposanten en merken
Sportschoenen kinderen

De kids vergeten we ook niet. Ook zij hebben behoefte aan kwalitatieve sportschoenen om zich volledig uit te leven. Ontdek onze leveranciers in sportschoenen voor kinderen.

Exposanten en merken
Sportkleding dames

Vinden jouw klanten sporten fijn en ben je op zoek naar de juiste sportkleding die het sporten nog aangenamer maakt? Wel Trademart heeft leveranciers van kwaliteitsvolle en stijlvolle sportkleding voor dames in huis!

Exposanten en merken
Sportkleding heren

Vinden jouw klanten sporten fijn en ben je op zoek naar de juiste sportkleding die het sporten nog aangenamer maakt? Dan ben je in Trademart aan het goede adres. Je vindt er tal van leveranciers voor jouw winkel of webshop.

Exposanten en merken
Sportkleding kinderen

Ben je op zoek naar de juiste sportkleding voor de kids van jouw klanten? Trademart biedt een breed aanbod aan leveranciers voor sportkleding voor kids die het sporten nog aangenamer maakt.

Exposanten en merken
Sportgoods

Speur je nog naar bestendige sportuitrusting om meerdere sporten uit te oefenen? Voor zowel outdoor als indoor? Shop nu bij onze categorie sportgoods voor zowel balsporten, watersporten, gevechtsporten als voor nog allerlei andere sporten.

Exposanten en merken

Inspiratie

Praktische informatie

Bezoek je deze afdeling binnenkort? Hier check je alle praktische info voor een geslaagd bezoek!

sport

is open

Maandag

10:00 - 17:00

Dinsdag

09:00-15:00

Word exposant!

Een geweldig idee! Laat je collectie schitteren dankzij onze premium locatie en ruime, state-of-the-art showrooms. Je nodigt klanten uit in een aangenaam professioneel kader en boost je verkoopcijfers dankzij je nieuwe verkoopkanaal. Waar wacht je op?

Word exposant!