Ondersteuning voor de winkelier, op alle vlakken

Onze exposanten gespecialiseerd in services bieden onder andere verpakkingsmaterialen, bewakingssystemen en winkelbeveiliging, geurmarketing, etalagemateriaal en nog veel meer.

Kassa & Stock

De exposanten gespecialiseerd in Kassa & Stock zullen je altijd met open armen ontvangen en je bijstaan met alles i.v.m ettiketering, inventarisering en allerlei kassa-en softwaresystemen.

Exposanten en merken
Bewaking & veiligheid

Heb je ooit te maken gehad met veiligheidsproblemen of diefstal in jouw winkelpunt? Geen zorgen, onze exposanten gespecialiseerd in bewaking & veiligheid zullen je bijstaan met de juiste systemen om dit te voorkomen. Indien nodig schakelen ze voor jou een anti-diefstal- of camerabewakingssysteem en safes in.

Exposanten en merken
Winkel/showroom benodigdheden

Trademart is er om jou te helpen bij het vinden van allerlei benodigdheden om jouw boetiek in te richten: van etalagepoppen en kledinghoezen tot geschenkpapier, verpakkingsmateriaal en gepersonaliseerde draagtassen. Je vindt het er allemaal.

Exposanten en merken
Inkoopgroeperingen

Wil je sterker in jouw schoenen staan bij het inkopen ? Heb je behoefte aan support op gebied van marketing, digitale services of ben je op zoek naar marktgerelateerde informatie ? Neem dan zeker contact op met enkele inkoopgroeperingen die hier zijn gehuisvest. Ze helpen je graag verder.

Exposanten en merken

Inspiratie

shoes events

Samen met onze exposanten organiseren we elk jaar een reeks sectorspecifieke evenementen. Kijk wat er de komende tijd te doen is, en neem zeker uw agenda mee!

Alle events

Praktische informatie

Bezoek je deze afdeling binnenkort? Hier check je alle praktische info voor een geslaagd bezoek!

Plan mijn bezoek
services

Het inkoopseizoen

Maandag

10:00 - 17:00

Dinsdag

10:00 - 17:00

Word exposant!

Een geweldig idee! Laat je collectie schitteren dankzij onze premium locatie en ruime, state-of-the-art showrooms. Je nodigt klanten uit in een aangenaam professioneel kader en boost je verkoopcijfers dankzij je nieuwe verkoopkanaal. Waar wacht je op?

Word exposant!