WORLD OF TRADEMART

Trade Mart Brussels bezoeken

Ben je retailer en ben je op zoek naar leuke merken en producten? Dan is Trade Mart Brussels voor jou ongetwijfeld een onmisbare tool! Wij nodigen je van harte uit als bezoeker en wensen je alvast veel interessante ontmoetingen toe met onze exposanten.

Trade Mart Brussels

  • Atomiumsquare 1 - Postbus 211
  • 1020 Brussel
  • België

Alle informatie voor bezoekers

Registratie en toegang

Om een professioneel contact tussen retailers en leveranciers te kunnen garanderen, vragen we aan onze bezoekers om zich bij hun bezoek even te registreren.

Meer info

Waarom is Trade Mart Brussels jouw bezoek waard?

Trade Mart Brussels is hét experience platform bij uitstek voor retailers of detailhandelaars. Waarom? Dat leggen we jou graag even uit.

Meer info

Faciliteiten voor bezoekers

We voorzien enkele extra diensten om het onze bezoekers extra gemakkelijk te maken.

Deze extra's maken jouw bezoek nog leuker

Je eerste bezoek voorbereiden

Net als voor een eerste date, willen wij een goede indruk op maken bij je eerste bezoek. We ontvangen je dan ook graag als V.I.P. op Trade Mart Brussels!

Tips & tricks voor je eerste bezoek

Praktische info

Vraag je je af hoe je ons het gemakkelijkst kan bereiken, op welke dagen je het best langskomt en op welke verdieping je dan moet zijn?

Meer info

Onze sectoren

Kijk zeker eens naar onze verschillende sectoren en ontdek welke in welke sectoren jij wel eens wilt gaan kijken. Voor elke sector krijg je een overzicht van de merken en exposanten die erbij horen. Wedden dat je versteld zal staan van het aanbod?

Bekijk alle sectoren