information over COVID-19

We zijn open en nemen gepaste maatregelen voor een aangenaam bezoek.

Meer informatie

Brussel Interior Event #2

Op zondag 5 en maandag 6 september vindt het tweede luik van het Brussels Interior Event plaats. Dit is hét event voor elke professional in interieur. Zo vind je tijdens deze dagen de nieuwste trends, briljante producten en +500 geweldige merken. Onze exposanten in kitchen, dining, gifts, design en decoration verwelkomen jou!

Voeg toe aan kalender

Your safety is our concern

Dankzij onze maatregelen tegen COVID-19, kan je veilig inkopen in Trademart. Lees hier de maatregelen alvorens een bezoek te plannen.

Praktische info

Ben je professioneel actief in één van onze sectoren? Super! Wij ontvangen je graag aan het onthaal bij je eerste bezoek voor een gratis dagpas. Breng zeker mee:

Toegang tot onze events is gratis. Parking kost je per dag €6. Wens je echter niet te wachten bij de receptie voor aanmelding, vraag dan je jaarkaart aan. Vraag ze hier en parkeer een heel jaar aan €20.

Op zoek naar nog meer interieurproducten, onmiddellijk beschikbaar?

Breng dan zeker een bezoek aan home & living &go. Dit centrum dat midden maart haar deuren opende is gelegen op de C-verdieping. Je vindt er een assortiment van 85 000 producten met de laatste trends in interieurartikelen. Alles is op voorraad: kiezen, betalen, meenemen en meteen verkopen.

Ontdek home & living &go

Deelnemen als exposant?

Kan jouw collectie niet missen in dit rijtje? Word pop-up exposant tijdens onze Interior events en bereik onze retailers. Neem contact op met Lies voor alle mogelijkheden.