Header

Laat je inspireren tijdens de Christmas Happening

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan. Misschien zal het dit jaar net dat tikkeltje anders zijn, maar dat mag de feestvreugde niet bederven. Integendeel: verras je klanten met de mooiste kleding en trendy accessoires om ze nog meer zin te geven in kerst! Met meer dan 200 merken voor kleding en accessoires staan we alvast te popelen om je te inspireren.

Nog niet geregistreerd?

Toegang aanvragen

Trade Mart Brussels bereiken

Trade Mart Brussels is gelegen in de noordelijke rand van Brussel, vlakbij het Atomium, en is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle belangrijke invalswegen.

Meer info
23 november 2020 9:00u - 27 november 2020 17:00u

Wat is de Christmas Happening?

Wanneer het (bijna) kerstmis is, trekken we bij Trade Mart Brussels alle registers open om je te inspireren. Dit keer ziet de Christmas Happening er net dat tikkeltje anders uit. Niet één dag zoals voordien op zondag, maar een week lang – van maandag 23 t.e.m. vrijdag 27 november - staan onze exposanten voor je klaar om hun mooiste kledingstukken en accessoires aan je voor te stellen. Je leert er op één plek het volledige eindejaarsassortiment van meer dan 200 merken kennen: van accessoires tot fantasiejuwelen en kleding. Dankzij het Cash & Carry-principe kan je je favoriete stuks ook meteen meenemen!

Laat je inspireren tijdens de Christmas Happening

Extra omzet genereren tijdens de kerstperiode

Het is een bijzondere periode voor iedereen. Net daarom is het een goed idee om je tijdens de Christmas Happening te laten inspireren en leuke extraatjes aan te bieden aan je klanten. Denk aan een origineel juweel, een toffe handtas of een ander onmisbaar stuk om de look van je klanten compleet te maken.

Laat je inspireren tijdens de Christmas Happening

Jij geniet zelf van (vroege) kerstcadeaus!

Tijdens de week van de Christmas Happening kan je jouw toegangskaart tegen een voordelig tarief verlengen. Hoe dat precies werkt? Wel, als je tussen maandag 23 en vrijdag 27 november aankoopt bij een deelnemende exposant* én de factuur daarvan voorlegt aan ons onthaalteam aan de receptie Pool, dan vraag/verleng je je toegangskaart voor slechts € 7 i.p.v. € 20!

* Dit zijn de deelnemende exposanten: Amélie&Amélie, Byka Fashion, Collections de Charme, Com Euro Tex, Dodi by Lemi, Jeans Yard, Kannai, Kosto Fashion, Miss Lulu, Noi per Voi Fashion, PB Fashion, Retif, Willems JJ, Why Not en Zeen.

Laat je inspireren tijdens de Christmas Happening

100% coronaproof

Om dit event in alle veiligheid te kunnen laten verlopen, nemen we alle veiligheidsmaatregelen in acht. Zo is het belangrijk dat élke deelnemer zich vooraf inschrijft, zijn mondmaskers verplicht. Houd bovendien de nodige afstand en respecteer het richtingsverkeer zoals aangeduid met pijltjes op de vloer want voor ons is jouw veiligheid erg belangrijk en we willen dat je je veilig voelt wanneer je langskomt. Toegang tot de Christmas Happening verloopt via de ingang Pool en parkeren kan op parking P1 Pool via de Atomiumlaan.

Alle coronamaatregelen kan je hier raadplegen.

Preregistreer je nu voor de Christmas Happening

Om alles vlot en veilig te laten verlopen, is het belangrijk dat je je op voorhand registreert. Zo vermijden we lange wachtrijen en gaat alles aan de Pool-ingang wat sneller. Bovendien kunnen we zo dan ook jouw kerstgeschenk helemaal voorbereiden. Vul dus snel even dit formulier in om je te registreren: