information over COVID-19

We zijn open en nemen gepaste maatregelen voor een aangenaam bezoek.

Meer informatie

Christmas Happening 2021

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan. Misschien zal het dit jaar net dat tikkeltje anders zijn, maar dat mag de feestvreugde niet bederven. Integendeel: verras je klanten met de mooiste kleding en trendy accessoires om ze nog meer zin te geven in kerst! Met meer dan 200 merken voor kleding en accessoires staan we alvast te popelen om je te inspireren.

Voeg toe aan kalender
Wat is de Christmas Happening?

Wanneer het (bijna) kerstmis is, trekken we bij Trademart alle registers open om je te inspireren. Op zondag 21 november staan onze exposanten voor je klaar om hun mooiste feestaccessoires en -feestkleding aan je voor te stellen. 

Je leert er op één plek het volledige eindejaarsassortiment van meer dan 200 merken kennen: van accessoires tot fantasiejuwelen en kleding. Dankzij het Cash & Carry-principe kan je je favoriete stuks ook meteen meenemen!

Extra omzet genereren tijdens de kerstperiode

Het is een bijzondere periode voor iedereen. Net daarom is het een goed idee om je tijdens de Christmas Happening te laten inspireren en leuke extraatjes aan te bieden aan je klanten. Denk aan een origineel juweel, een toffe handtas of een ander onmisbaar stuk om de look van je klanten compleet te maken.

Ben je op zoek naar leuke deco-items om jouw zakencijfer een boost te geven en net dát tikkeltje meer aan je klanten te bieden? Breng dan zeker een bezoek aan home & living &go, ons nieuw centrum in cash & carry voor interieur.

Binnenkort lees je meer over de invulling van de Christmas Happening.

Your safety is our concern

Dankzij onze maatregelen tegen COVID-19, kan je veilig inkopen in Trademart. Lees hier de maatregelen alvorens een bezoek te plannen.

Praktische info

Ben je professioneel actief in één van onze sectoren? Super! Wij ontvangen je graag aan het onthaal bij je eerste bezoek voor een gratis dagpas. Breng zeker mee:

Toegang tot onze events is gratis. Parking kost je per dag €6.

Wens je echter niet te wachten bij de receptie voor aanmelding, vraag dan je jaarkaart aan. Vraag ze hier en parkeer een heel jaar aan €20.