Christmas Happening bij fashion & accessories &go

Fashion & accessories &go, Trademart Brussels (U kan best parkeren op Parking P1, toegankelijk via Atomiumlaan)

De mooiste tijd van het jaar komt stilaan dichterbij … Maar is jouw aanbod al helemaal ‘on trend’ om je klanten te laten shinen? Kom langs tijdens de Christmas Happening op zondag 19 november en ontdek de eindejaarscollecties in accessoires, kleding, fantasiejuwelen, schoenen en handtassen. Wat je klanten leuk gaan vinden, neem je meteen mee.

Voeg toe aan kalender

Op zondag 19 november wordt fashion & accessories &go helemaal ondergedompeld in de kerstsfeer. Van 10 tot 17 uur stellen alle exposanten van dit departement hun geweldige eindejaarscollecties en feestcollecties voor in accessoires, fantasiejuwelen, kleding, schoenen en handtassen.

In totaal zijn er meer dan 200 merken die hun nieuwigheden tonen. Bovendien geniet je ook van het cash & carry-systeem: wat je klanten leuk zullen vinden, kan je meteen meenemen en presenteren aan je klanten.

christmas necklace

Je klanten verrassen en je aanbod uitbreiden

De Christmas Happening is dan ook een absolute must voor alle detailhandelaars in accessoires, fantasiejuwelen, kleding, schoenen en handtassen. Maar ook voor kappers, schoonheidsspecialisten of nagelstudio’s die hun klassieke aanbod willen aanvullen met iets extra of die leuke accessoires en fantasiejuwelen in het aanbod willen opnemen, kunnen hier terecht. Kom dus zeker eens piepen, dompel je onder in de trends voor het eindejaar en verras je klanten!

Jouw interieur in een kerstjasje

Kom tijdens de Christmas Happening zeker ook eens piepen bij home & living &go . Je vindt er meer dan 150.000 interieurproducten, ideaal om je zaak onder te dompelen in de kerstsfeer. Of misschien wil je een leuke deco corner integreren of je etalage in een nieuw kleedje stoppen?

Kom langs, koop je favorieten en neem ze – dankzij het cash &carry-principe - meteen mee. 

Meer over home & living &go >

Christmas Happening chez fashion & accessories &go

Praktische informatie

  • De Christmas Happening bij fashion & accessories &go vindt plaats op 19 november van 10 tot 17 uur
  • Je parkeert best op Parking P1 Pool (bereikbaar via de Atomiumlaan)

Hoe krijg ik toegang tot het event?

Ben je professioneel actief in één van onze sectoren? Super! Wij ontvangen je graag aan het onthaal bij je eerste bezoek voor een gratis toegangskaart. Breng zeker mee:

Toegang tot onze events is gratis. Parking kost je per dag €8.
Wens je echter niet te wachten bij de receptie voor aanmelding, vraag dan je jaarkaart aan. Vraag ze hier en parkeer een heel jaar aan €20.

Vraag jaarkaart aan