Spm Color Long
Shoes & Leather icon Shoes & Leather

Extra inkoopdag

Het inkoopseizoen loopt dan wel ten einde, de strijd is nog niet gestreden. Trade Mart Brussels organiseert samen met meer dan 30 exposanten een extra inkoopdag volgende maandag. Je vult je arsenaal lente/zomerartikelen aan en kiest een allerlaatste keer herfst/wintercollecties uit.

Nog niet geregistreerd?

Toegang aanvragen

Trade Mart Brussels bereiken

Trade Mart Brussels is gelegen in de noordelijke rand van Brussel, vlakbij het Atomium, en is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle belangrijke invalswegen.

Meer info
29 april 2019 10:00u - 17:00u

Extra inkoopdag

Lente/Zomer collecties - binnen de week geleverd

De zomermaanden beloven veel zon, zee, zand en blote voeten. Klanten hun hoofd staat naar fijne sandaaltjes en frisse sneakers nu. Merk jij nu al dat je wat meer voorraad had mogen aanleggen van bepaalde artikelen?

Wij bieden je een unieke kans om tijdens deze inkoopdag nog een laatste keer voorraad in te slaan. Dankzij de verkorte levertijden van een groot deel van onze exposanten, ben je de solden voor. Je gaat een stralend seizoen tegemoet!

Extra inkoopdag

Te weinig herfst/winter ingekocht?

Twijfel je nog over je collectie voor het aankomende herfst/winter-seizoen? Kom nog een laatste keer schoenen inkopen tijdens deze extra inkoopdag. Een groot deel van onze exposanten openen hun deuren voor de allerlaatste keer dit seizoen. Ontdek de deelnemende merken en kom langs!

Wacht niet!

Zit er een merk bij dat jou interesseert? Wees er als eerste bij, sommige merken beschikken maar over een beperkte voorraad. Download alvast de plannetjes waarop per verdiep de deelnemende showrooms aangeduid zijn. Tot maandag!

Plan A-verdieping

Plan B-verdieping

Plan E-verdieping


Gerelateerde pagina's