informatie over COVID-19

We zijn open en nemen gepaste maatregelen voor een aangenaam bezoek.

Meer informatie

Fashion & Accessories Happening

2022 wordt een geweldig jaar! Daarom kom je best de nieuwe voorjaarscollecties in kleding, accesssoires, fantasiejuwelen en schoenen ontdekken. Je vindt er de nieuwste trends, bouwt een netwerk van exposanten en merken uit én neemt al je items direct mee naar huis.

Voeg toe aan kalender
Fashion & Accessories Happening

Wat is de Fashion & Accessories Happening?

Tijdens onze Fashion & Accessories Happening ontmoet je meer dan 70 exposanten met meer dan 200 merken in kleding, accessoires, fantasiejuwelen en schoenen. Het perfect moment om fashionable items voor jouw winkel, webshop of zaak te scoren! 

Ontdek de merken

Waarom zou ik naar de Fashion & Accessories Happening komen?

Je maakt kennis met meer dan 70 exposanten en 200 merken in kleding, accessoires, fantasiejuwelen, handtassen en schoenen. Zo zorg je ervoor dat jouw collectie volledig up to date is met de laatste trends. Bovendien neem je alles meteen mee volgens het cash-and-carry principe!

Man with watch

Hoe inkopen?

Om in te kopen bij Trademart heb je een jaarkaart nodig. Het aanvragen van deze kaart duurt slechts 2 minuten en is gratis. Deze jaarkaart bewijst dat je komt inkopen als professional. Om deze jaarkaart aan te vragen heb je dus een geldig en actief BTW-nummer nodig.

Jaarkaart aanvragen

Praktische info

  • Fashion & Accessories Happening vindt plaats op 30 en 31 januari van 10 tot 17 uur.
  • Voor dit event parkeer je best op Trademart Parking P1 Pool.
  • Het dragen van een mondmasker dat mond en neus bedekt is verplicht.