Tmb Hero

Fashion & Accessories Happening

Fashion & Accessories Happening: het inspiratiemoment voor detailhandelaars in kleding en accessoires.

80 exposanten stellen er meer dan 200 modemerken voor en de nieuwste lente- en zomercollecties 2019 komen er aan bod. Stuk voor stuk beschikbaar uit voorraad. Het walhalla voor de mode detailhandelaar.

Nog niet geregistreerd?

Toegang aanvragen

Trade Mart Brussels bereiken

Trade Mart Brussels is gelegen in de noordelijke rand van Brussel, vlakbij het Atomium, en is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle belangrijke invalswegen.

Meer info

wat is uw profiel

03 februari 2019 10:00u - 04 februari 2019 17:00u

Fashion retailers doen tijdens dit event de nodige inspiratie op, ontdekken er de nieuwste kledingtrends, accessoires en fantasiejuwelen en kunnen deze ook gelijk aankopen.

Beleving staat tijdens dit event centraal. Detailhandelaars ontdekken er dan ook inspirerende trendeilanden, waarop dit seizoen volgende 3 trends aan bod komen: New Femininity, Gender Neutral en Eighties Revival.

Cash & Carry: enkel voordelen

Op de Fashion & Accessories afdeling wordt het Cash & Carry principe gehanteerd. Concreet wil dit zeggen dat retailers wekelijks hun collecties kunnen komen aanvullen en deze aankopen gelijk meenemen. Zo ontdekken ze niet alleen op regelmatige basis alle nieuwigheden, ook het risico en de investering blijft beperkt.

Tijdens het event en elke maandag staat er overigens een Cash & Carry boy paraat om de detailhandelaars te helpen bij het transporteren van hun aankopen naar hun wagen. Een extra dienstverlening die gesmaakt wordt.

Fa