Fashion & Accessories Happening 2.0 - februari 2023

Trademart, Atomiumlaan 1 - 1020 Brussel (Parking op Parking P1 (via de Atomiumlaan))

Tijdens de Fashion & Accessories Happening ontdek je, in onze afdeling fashion & accessories &go, de nieuwe collecties lente-zomer '23 in kleding, accessoires, fantasiejuwelen, schoenen en nog veel meer. Alles is beschikbaar uit voorraad: kiezen, betalen, meenemen en meteen verkopen! Tegelijkertijd ontdek je eveneens de nieuwe collecties in schoenen, lederwaren, baby & kids en interieur. Het moment om je trendkennis van andere sectoren bij te schaven.
Voeg toe aan kalender

Het walhalla voor retailers op zoek naar pre-spring collecties uit voorraad.

  • Meer dan 200 merken
  • Kleding, schoenen, accessoires, fantasiejuwelen,...
  • Cash & Carry-principe: alles in voorraad en meteen meeneembaar
  • De beste trends voor pre-spring 2023
pre-spring collecties

Alle exposanten open op 12-13 en 14 februari

Zin om eens te snuisteren in de schoenen en lederwarencollecties voor de herfst-winter 23-24, of wil je graag weten wat er zich afspeelt in het interieurlandschap ? Van 12 tot 14 februari zijn ALLE exposanten geopend? Het ideale moment om je trendkennis binnen andere sectoren bij te schaven.

Home & living et home & living &go

Home & living en home & living &go: totale woonbeleving

Op zoek naar leuke decoratie items of gifts om je aanbod uit te breiden en je klanten te verrassen? Het uitgebreide assortiment aan totale woonbeleving in Trademart kan je inkopen volgens 2 inkoopformules : op collectie of volgens het cash & carry principe.

Op de D-verdieping vind je een uitgebreid aanbod binnen ons departement home & living. Hier koop je in op collectie. Ben je op zoek naar artikelen om je assortiment heel snel aan te vullen, wil je een leuke decocorner in je winkel integreren of steek je graag je zaak of etalage in een nieuw kleedje ? Dan kan je terecht op de C-verdieping bij home & living &go. Je vindt er zowat 150.000 producten, onmiddellijk beschikbaar uit voorraad. 

Praktische informatie

  • De Fashion & Accessories Happening 2.0 vindt plaats op 12, 13 en 14 februari van 10 tot 18 uur
  • Je parkeert best op Parking P1 Pool (bereikbaar via de Atomiumlaan)

Hoe krijg ik toegang tot het event?

Ben je professioneel actief in één van onze sectoren? Super! Wij ontvangen je graag aan het onthaal bij je eerste bezoek voor een gratis toegangskaart. Breng zeker mee:

Toegang tot onze events is gratis. Parking kost je per dag €8.
Wens je echter niet te wachten bij de receptie voor aanmelding, vraag dan je jaarkaart aan. Vraag ze hier en parkeer een heel jaar aan €20.