Fashion & Accessories Open Days - april

Trademart, Atomiumlaan 1 - 1020 Brussel (Parking op Parking P1 (via de Atomiumlaan))

Kom je zomercollectie aanvullen tijdens de Fashion & Accessories Open Days. Wil jij nog een satijnen zomerjurkje aan jouw collectie toevoegen? Of wil je liever je basics aanvullen met een klassiek wit overhemd of een trenchcoat? Verwen je klanten met hippe zomermode & accessoires en zorg voor een uitgebreid aanbod in jouw winkel of webshop.

Voeg toe aan kalender

Cash & carry

Dankzij het cash & carry gegeven, kunnen onze exposanten een snel wisselend aanbod aanbieden dat inspeelt op de laatste trends. Kom je nieuwste vondsten voor vrouwen, mannen en kinderen inkopen en stal ze meteen uit in je zaak voor doorverkoop!

Ontdek hier alle voordelen van cash & carry.

Bovendien zal er een cash & carry boy aanwezig zijn van 11 tot 16 uur. Hij helpt je bij het dragen van al jouw aankopen naar de auto en helpt je inladen.

cash and carry

Catering faciliteiten

  • Zondag enkel Take Away: van 11 tot 14u30
  • Maandag: Take away van 11 tot 15 uur en restaurant van 12 tot 15 uur

Praktische informatie

  • De Fashion & Accessories Open Days vinden plaats op zondag 23 en maandag 24 april van 10 tot 17 uur
  • Je parkeert best op Parking P1 Pool (bereikbaar via de Atomiumlaan)

Hoe krijg ik toegang tot het event?

Ben je professioneel actief in één van onze sectoren? Super! Wij ontvangen je graag aan het onthaal bij je eerste bezoek voor een gratis toegangskaart. Breng zeker mee:

Toegang tot onze events is gratis. Parking kost je per dag €8.
Wens je echter niet te wachten bij de receptie voor aanmelding, vraag dan je jaarkaart aan. Vraag ze hier en parkeer een heel jaar aan €20.