We zijn gesloten op zondag 09/04, maar ontvangen je graag op Paasmaandag 10/04 van 10u tot 16u.

&go SUNDAY - maart 2023

Trademart, Atomiumlaan 1 - 1020 Brussel

Tijdens de &go SUNDAY zal zowel ons home & living &go, als het fashion & accessories &go departement open zijn. Hét moment om inspiratie op te doen voor de toekomst en groei van jouw zaak. Wil je je huidig aanbod updaten of net uitbreiden? Een extra corner met accessoires aan je kassa of een trendy interieur en etalage voor jouw zaak? Ontdek het allemaal op de &go SUNDAY. Benieuwd naar de deelnemende fashion & accessories &go exposanten? Ontdek ze verder op de pagina!

Voeg toe aan kalender

Fashion & accessories &go

Wil jij met de verkoop van fashion & accessoires starten of je huidig aanbod hiermee uitbreiden? Sta je open voor nieuwe merken en producten om upsell te genereren in jouw winkel of webshop? Kom dan zeker eens langs bij het fashion & accessories &go departement, tijdens de &go SUNDAY op 19 maart.

Aanbod fashion & accessories &go

Ontbreek jij nog die statement oorbellen, silk scrunchie, bucket hat of diadeem in jouw aanbod? Deze kan je allemaal vinden bij fashion & accessories &go. Je vindt er de hipste lente- en zomercollecties van meer dan 200 merken, met elke week nieuwe items voor dames en heren.

Home & living &go

Verkoop jij al decoratie en interieurartikelen in jouw zaak of wil je je aanbod hiermee uitbreiden? Of wil je je eigen etalage opfleuren en mee zijn met de laatste trends en top topicals, zoals Pasen? Kom dan zeker eens een kijkje nemen bij het home & living &go department, tijdens de &go SUNDAY op 19 maart.

Aanbod home & living &go

Op zoek naar de mooiste zijdebloemen, zachtste kussens en meubels, geurkaarsen, vazen en andere decoratie en interieur items? Kom langs op het home & living &go departement en vind er dé eye catcher voor in jouw zaak! Ontdek meer dan 10.000m² aan home & living producten.

Take all you can carry

Onze cash & carry formule heeft alleen maar voordelen. Alles is op voorraad: dus kiezen, betalen, meenemen en meteen doorverkopen in jouw winkel of webshop, dat kan!

  • Je hebt geen stock issues want je koopt snel en meteen bij
  • Je verlaagt je risico’s door in kleine hoeveelheden in te kopen
  • Je kan het houden op een kleine investering
  • Je speelt kort op de bal door het steeds wisselende aanbod
  • Speel met de inkleding van je zaak in op de seizoenen en laatste trends
  • Zorg dat je etalage inspeelt op trends of relevante top topicals, elke week opnieuw

Dankzij het snel wisselend aanbod hebben we steeds de laatste must haves ter beschikking. Ontdek er tijdens onze &go SUNDAY van 19 maart bijvoorbeeld tal van Spring & Easter items.

Praktische informatie

Trademart beschikt over 2 ruime parkings, beide toegankelijk voor onze bezoekers tijdens het event.

Parking 1

Parking 2

Hoe krijg ik toegang tot het event?

Ben je professioneel actief in één van onze sectoren? Super! Wij ontvangen je graag aan het onthaal bij je eerste bezoek voor een gratis toegangskaart. Breng zeker mee:

Toegang tot onze events is gratis. Parking kost je per dag €8.
Wens je echter niet te wachten bij de receptie voor aanmelding, vraag dan je jaarkaart aan. Vraag ze hier en parkeer een heel jaar aan €20.