Tmb Hero

Kids World Days

Voorstelling van de nieuwe collecties in babyartikelen, kleding voor babies en kids, decoratie en accessoires voor de kinderkamer, ...

Nog niet geregistreerd?

Toegang aanvragen

Trade Mart Brussels bereiken

Trade Mart Brussels is gelegen in de noordelijke rand van Brussel, vlakbij het Atomium, en is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle belangrijke invalswegen.

Meer info

Blijf op de hoogte

07 oktober 2018 10:00u - 09 oktober 2018 18:00u

Er was eens... een fijne plek waar iedereen van mooie merken hield: Trade Mart Brussels. Op een dag streek er een Tovertijgertje neer. De inwoners mochten een wens doen: “Wij wensen dat alle mooie baby- en kindermerken naar hier komen!”. “Bébie, Béba, Bébés: ik tover de Kids World Days!”, sprak het Tovertijgertje.

Autostoeltjes, buggy’s, kleertjes, tutjes, meubeltjes, ... Ze vlogen Trade Mart binnen. Dit aanbod groeide en groeide. Mooie hebbedingetjes voor mama en baby volgden: deco en gadgets, boekentasjes, juweeltjes, accessoires, en nog véél, véél meer. En zo veranderde een inkoopplatform in een sprookjesachtige ontmoetingsplek voor retailers, leveranciers, influencers en pers.

Twee keer per jaar komt de toffe tovertijger nog langs. Speciaal voor hem én voor jou toont Trade Mart dan de allernieuwste collecties tijdens de Kids World Days. En we inspireren je nog lang en gelukkig.

Kom zeker langs op de sprookjesachtige Kids World Days op 7, 8 en 9 oktober 2018 (van 10 tot 18 uur). Je ontdekt er de fantastische nieuwe collecties van onze (gast)exposanten die samen zowat 300 merken vertegenwoordigen.

Kids World Days

Hoe je bezoek voorbereiden?

Tijdens Kids World Days valt er ontzettend veel te zien. Wie vooraf goed plant, kan veel moois ontdekken. 

Dankzij het grondplan met exposanten en het overzicht van alle merken haal je het meeste uit je dag.