230318 Jacob Mc Fadden Original Teether Lowres 009
Kids World icon Kids World

Kids World Days

De laatste trends in de baby- en kinderbranche? Verzameld op de Kids World Days!

Nog niet geregistreerd?

Toegang aanvragen

Trade Mart Brussels bereiken

Trade Mart Brussels is gelegen in de noordelijke rand van Brussel, vlakbij het Atomium, en is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle belangrijke invalswegen.

Meer info
13 oktober 2019 10:00u - 15 oktober 2019 18:00u

230318 Jacob Mc Fadden Original Teether Lowres 009

Een ontdekkingsreis door de nieuwste collecties

Trade Mart Brussels organiseert twee keer per jaar haar befaamde Kids World Days. Tijdens dit driedaagse kick-off evenement maak je een ontdekkingsreis doorheen de allernieuwste collecties uit de baby- en kinderbranche.

Zowel gevestigde merken stellen er hun artikelen tentoon, maar evengoed kan je er terecht voor nicheproducten van jonge ondernemers. De line-up is elke editie weer even verrassend, uniek en afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de branche!

De line-up

Het aanbod in baby- en kinderartikelen is het hele jaar door afgestemd op de noden van detailhandelaars. Dat bewijst de impressionante lijst aan merken. Voor de Kids World Days doet de organisatie nog een tikkeltje meer haar best om het aanbod uit te breiden. Zo blijft Trade Mart Brussels haar detailhandelaars de allerlaatste trends voorschotelen.

Flore Flor Trio O

De volgende 25 merken breidden met hun creatieve collecties het aanbod op de afgelopen editie van de Kids World Days uit:

International Bon Ton Toys, Egmont Toys, Het Houtlokaal, Global Affairs, littlelampcompany.com, Tiny Magic, Ceci Kids, Snoozebaby, Riffle, Koolsun, Kooleco, i play, Green Sprouts, Itzy Ritzy, Zoli, Innobaby, GoSili, Meyco, Fabelab, Wee Gallery, Mies & Co, Waytoplay, Ted & Tone, Baby Bello, Heart of Gold en We Rock!

Benieuwd geworden?

Heb je de laatste Kids World Days gemist? Schrijf alvast de data van onze najaarseditie in je agenda. Deze zullen plaatsvinden op 13,14 en 15 oktober 2019.

Kan je niet wachten om ons aanbod te komen verkennen? Kom dan ook eens langs tijdens een van de maandagopeningen. Elke laatste maandag van de maand openen onze showrooms hun deuren. Je kan ook steeds een afspraak maken met de exposanten om naast deze uren hun collecties te komen bekijken!Gerelateerde pagina's