Kids World Days 1
Kids World icon Kids World

Kids World Days - Spring Edition

De laatste trends in de baby- en kinderbranche? Verzameld op de Kids World Days!

Nog niet geregistreerd?

Toegang aanvragen

Trade Mart Brussels bereiken

Trade Mart Brussels is gelegen in de noordelijke rand van Brussel, vlakbij het Atomium, en is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle belangrijke invalswegen.

Meer info
15 maart 2020 10:00u - 17 maart 2020 18:00u

Kids World Days - Spring Edition

Een ontdekkingsreis door de nieuwste collecties

Trade Mart Brussels organiseert twee keer per jaar haar befaamde Kids World Days. Tijdens dit driedaagse kick-off evenement maak je een ontdekkingsreis doorheen de allernieuwste collecties uit de baby- en kinderbranche.

Zowel gevestigde merken stellen er hun artikelen tentoon, maar evengoed kan je er terecht voor nicheproducten van jonge ondernemers.

De line-up is elke editie weer even verrassend, uniek en afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de branche!

De line-up

Het aanbod in baby- en kinderartikelen is het hele jaar door afgestemd op de noden van detailhandelaars. Dat bewijst de impressionante lijst aan vaste merken die je het hele jaar door kan bezoeken. op afspraak.

Ter ere van de Kids World Days doet de organisatie nog een tikkeltje meer haar best om het aanbod uit te breiden. Zo blijft Trade Mart Brussels haar detailhandelaars de allerlaatste trends voorschotelen.

Kids World Days - Spring Edition


Mis geen van onze merken: kom langs op 15-16-17 maart

Wil je niets van ons aanbod mislopen? Kom dan langs tijdens de eventdagen. Op dat moment breiden we ons merkenaanbod uit met enkele pop-up stands.

Hou deze pagina in het oog voor alle updates rond onze extra merken.

Nieuwe exposanten

Kom onze nieuwe exposanten in de Kids World verwelkomen tijdens de eventdagen. Erna kan je hen nog bezoeken op afspraak.

Snoozebaby >

Riffle Amsterdam >

De Kleine Giraf >


Gerelateerde pagina's