Op 29/05 is onze afdeling home & living &go (cash & carry center) open van 10u-16u; zondag 28/05 is deze gesloten. De andere afdelingen van Trademart zijn gesloten op 28/05 en 29/05.

Kids World Days - februari 2023

Trademart, Atomiumlaan 1 - 1020 Brussel (Parking op Parking P1 (via de Atomiumlaan))

We ontvangen jou tijdens de Kids World Days in ons gloednieuw departement baby & kids op de D-verdieping. Je leert er de nieuwste baby- en kidsmerken van heel wat exposanten kennen! Zorg ervoor dat jouw klanten je baby- en kindercollectie niet kunnen weerstaan!
Voeg toe aan kalender

Wat zijn de Kids World Days?

Tijdens de Kids World Days stellen zowat 250 merken hun baby & kids collecties boordevol nieuwe innovatieve producten voor. Zowel gevestigde waarden als nieuwe spelers ontvangen je met open armen.

Bovendien ontdek je alle nieuwe collecties voortaan in onze gloednieuwe afdeling op de D-verdieping.

Kids World Days
Deco Kids World Days

Brussels Interior Event

Wil je je collectie vervolledigen met leuke deco voor de baby- en kinderkamer? Bezoek onze exposanten van home & living tijdens het Brussels Interior Event op dezelfde dagen.

Alle exposanten open op 12-13 en 14 februari

Zin om eens te snuisteren in de kleding- en accessoirescollecties, of wil je graag weten wat er zich afspeelt in het schoenen- en lederwarenlandschap ? Van 12 tot 14 februari zijn ALLE exposanten geopend? Het ideale moment om je trendkennis binnen andere sectoren bij te schaven.

Home & living &go

Altijd al gedroomd van een leuk decohoekje in je winkel? Of wil je graag je zaak of etalage in een nieuw kleedje steken? Dan kan je bij home & living &go terecht! Je vindt er je gading tussen meer dan 150.000 interieur- en decoratieartikelen en neemt alles meteen mee dankzij het cash & carry principe!

Ontdek home & living &go >

deco corner

Praktische informatie

  • Kids World Days vinden plaats op 12, 13 en 14 februari van 10 tot 18 uur
  • Je parkeert best op Parking P1 Pool (bereikbaar via de Atomiumlaan)

Hoe krijg ik toegang tot het event?

Ben je professioneel actief in één van onze sectoren? Super! Wij ontvangen je graag aan het onthaal bij je eerste bezoek voor een gratis toegangskaart. Breng zeker mee:

Toegang tot onze events is gratis. Parking kost je per dag €8.
Wens je echter niet te wachten bij de receptie voor aanmelding, vraag dan je jaarkaart aan. Vraag ze hier en parkeer een heel jaar aan €20.

Schrijf je hier in