Kdd 3
Kitchen & Dinner icon Kitchen & Dinner

GEANNULEERD - Kitchen Demo Day Voorjaar 2020

Door de maatregelen die getroffen werden door de Nationale Veiligheidsraad, zal dit event niet kunnen doorgaan. Alle bijkomende informatie in verband met corona/covid-19 kan je hier terugvinden.

Nog niet geregistreerd?

Toegang aanvragen

Trade Mart Brussels bereiken

Trade Mart Brussels is gelegen in de noordelijke rand van Brussel, vlakbij het Atomium, en is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle belangrijke invalswegen.

Meer info
25 mei 2020 10:00u - 17:00u

GEANNULEERD - Kitchen Demo Day Voorjaar 2020

Kies uit onze thema's

Kies uit de onderstaande thema's zoveel sessies als je wil en vergaar alle nodige productkennis om jouw klanten nog beter te woord te kunnen staan. Uiteraard zijn ook je verkoopsmedewerkers welkom om alle demo's, workshops en producttrainingen te volgen.

Praktisch

De Kitchen Demo Day gaat door op 25 mei. De meeste sessies vinden de hele dag doorlopend plaats, de exacte aanvangstijden kan je hieronder raadplegen per deelnemende exposant.

De hele dag is georganiseerd volgens een walk in-principe: je hebt de hele dag de tijd om de merken waar je je voor inschreef te bezoeken. Je hangt met andere woorden niet vast aan een strikt tijdsrooster en kan zelf een heel flexibele agenda opstellen.

De agenda wordt later opgesteld