WORLD OF TRADEMART
Baby & Kids Brands icon Baby & Kids Brands

Monday Opening baby & kids

Het moment bij uitstek om de 250 merken met frisse collecties binnen de baby & kids-afdeling te ontdekken. Je ontvangt namelijk een gratis fles champagne per afspraak bij de deelnemende exposanten aan de LET'S BUBBLE-actie!

Nog niet geregistreerd?

Toegang aanvragen

Trade Mart Brussels bereiken

Trade Mart Brussels is gelegen in de noordelijke rand van Brussel, vlakbij het Atomium, en is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle belangrijke invalswegen.

Meer info
31 mei 2021 10:00u - 17:00u

Op maandag 31 mei heten we je van harte welkom op de Monday Opening van onze baby & kids-afdeling! Hét moment om de allerlaatste nieuwigheden en snufjes van jouw favoriete baby- en kindermerken te ontdekken. Bovendien is tijdens dit inkoopmoment ook de afdeling home & living open, waar verschillende exposanten je laten kennismaken met onder andere interieur- en geschenkitems.

Monday Opening baby & kids

Gratis champagne!* 🍾

Maak vóór 18/5 jouw afspraken bij de deelnemende exposanten binnen baby & kids en ontvang per afspraak een gratis fles Joseph Perrier Champagne Cuvée Royale Brut!

Deelnemende exposanten in baby & kids: Abs Agency - Axes Children - Babylonia - Babymoov - Baby on the Move - Chamo - Coco & Pine - Coficos - Dekado - Dolmans Agency - Galaxxis - Isabelle Beelen - Jep! Agenturen - JJ'S Belgium - Maison Collette - Malin Agency - Manchild - Patrick Nys - Songes & Rigolades - Unicell

* Aanbod enkel geldig voor afspraken bij exposanten die deelnemen aan de Let's Bubble-actie binnen baby & kids en home & living. Eén (1) fles per persoon per afspraak.

Waarom moet jij aanwezig zijn?

Er zijn heel wat redenen waarom je best nu je collectie komt aanvullen! 👶🧸

  • LET'S BUBBLE-actie: elke bezoeker ontvangt één fles gratis champagne per afspraak bij één van onderstaande exposanten.
  • Wegens Corona zijn verschillende beurzen geannuleerd. Toch kan je bij Trademart steeds terecht om jouw baby- en kindercollecties aan te vullen
  • Je kan terecht bij meer dan 250 merken uit onze baby & kids afdeling
  • Een 100% coronaproof inkoopervaring
  • Van kleding voor de kleinsten tot schattige decoratie-items en zo veel meer. Verras je klanten met de nieuwste items in jouw collectie!

Tijdens de Monday Opening van baby & kids op 31 mei zijn er heel wat producten en merken te ontdekken! Kan je niet wachten? Wij ook niet! Daarom stellen we graag al enkele toppers aan je voor!

Monday Opening baby & kids

Wooden Bear Rattle by DEKADO

Deze leuke rammelaar in de vorm van een beertje heeft 3 bewegende ringen en is vervaardigd uit duurzaam FSC hout. Hij is klein, waardoor je kindje hem makkelijk vast kan houden. Kortom een eenvoudig, duurzaam speeltje zodat je kleintje zich geen moment verveelt !

Monday Opening baby & kids

Quut by Manchild

Jonge gezinnen ontdekken maar al te graag de Belgische Kust! We laten de ontwerpers van Quut graag zelf aan het woord: "We vonden het jammer dat de kwaliteit van het strandspeelgoed dat op de markt was vaak te wensen over liet, waardoor het niet lang mee ging en je ook geen emotionele band had met het speelgoed. Dus besloten we om ons eigen merk te maken. Ons doel was om speelgoed te creëren dat zo lang zou meegaan als onze herinneringen aan het strand, speelgoed met een echt duurzaam en slim ontwerp dat garant staat voor jarenlang plezier en bovendien ook mooi is zowel voor kinderen als voor ouders. Dit is hoe Quut ontstaan is."

Monday Opening baby & kids

Cloudnest by babymoov

De Cloudnest werd speciaal ontworpen voor het kalmeren van buikkrampjes en winderigheid van uw kindje, heeft een onderarm waarmee de beentjes opgetild kunnen worden tot in de foetushouding. In de tweede onderarm bevindt zich een met biologisch lijnzaad gevuld warmtekussen. Wanneer dit op het buikje van uw kind geplaatst wordt, bevorderen de lichte druk en warmte een betere spijsvertering en wordt de buikpijn efficiënt verlicht. Heel eenvoudig en snel te verwarmen: u hoeft het alleen maar uit de hoes te halen en enkele seconden in de magnetron op 40°c te verwarmen, de ideale temperatuur om de pijnsensoren te blokkeren. Uw baby zal zich zo een stuk beter voelen. En tot rust komen.

Extra handig: het warmtekussen kan ook nog andere functies vervullen: de CloudNest verwarmen voordat u uw baby hier in legt en stuwing tijdens de borstvoeding verminderen.

Monday Opening baby & kids

DockATot By Maison Collette

Een warm nestje voor de kleinste spruit? Dat is de missie van Dockatot. Deze warme nestjes zijn ontworpen om een veilige, knusse en rustgevende omgeving voor baby's aan te bieden. DockATot probeert zo het beste alternatief te zijn voor de baarmoeder.

DockATot stond voorheen bekend als SleepyHead.

Monday Opening baby & kids

Songes Et Rigolades by Hodzic Tarik

Deze Franse merknaam betekent evenveel als Dromen en Lachen. Dat is dan ook meteen het doel van dit merk. Een prachtige lijn meubels in combinatie met een collectie speelgoed. Rudimentaire vormen in combinatie met kinderlijke speelsheid. Kom deze geweldige collectie babyartikelen zeker ontdekken!

Monday Opening baby & kids

Jeux d'enfants by Hodzic Tarik

Deze Franse merknaam betekent evenveel als Dromen en Lachen. Dat is dan ook meteen het doel van dit merk. Een prachtige lijn meubels in combinatie met een collectie speelgoed. Rudimentaire vormen in combinatie met kinderlijke speelsheid. Kom deze geweldige collectie babyartikelen zeker ontdekken!

Monday Opening baby & kids

Richies by Happy Horse by dekado

Wie kent onze Richie niet? Dit wereldberoemde konijntje hopt graag jullie huisjes binnen. Heb je zin om te knuffelen? Je hoeft alleen maar aan zijn grote oren te trekken en hij laat je nooit meer los! En wat meer is, Rabbit Richie bestaat in 14 kleurtjes en is zowel verkrijgbaar als knuffel, musical, rammelaar en knuffeldoekje!

Monday Opening baby & kids

Ettie and H by JeP! Agenturen

Deze collectie, verkrijgbaar bij JeP! Agenturen is zo lief als het schattig is. Deze prachtige collectie babykleding heeft een moderne uitstraling met een knipoog naar het verleden. Wilt u meer weten over JEP? Agenturen producten? Maak zeker een afspraak!

Herbeleef de Kids World Days 2021 en laat je inspireren:

We houden het coronaproof!

Uw veiligheid en gezondheid zijn voor ons een prioriteit. Lees hier de maatregelen om je inkoopervaring bij Trademart veilig en coronaproof te laten verlopen.

Hoe krijg ik toegang tot het event?

Ben je professioneel actief in één van onze sectoren? Super! Wij ontvangen je graag aan het onthaal bij je eerste bezoek voor een gratis dagpas. Breng zeker mee:

  • Je BTW-nummer
  • Bewijs van jouw professionele activiteit

Toegang tot onze events is gratis. Parking kost je per dag €6.
Wens je echter niet te wachten bij de receptie voor aanmelding, vraag dan je jaarkaart aan. Vraag ze hier en parkeer een heel jaar aan €20.

Praktisch

Producten in de kijker

Bij Trademart zijn we helemaal weg van de producten van onze exposanten. We zijn er zeker van dat u als retailer dat ook zal zijn. Daarom zetten we een aantal geweldige producten in de kijker.