information over COVID-19

We zijn open en nemen gepaste maatregelen voor een aangenaam bezoek.

Meer informatie

Monday Opening baby & kids 30/08/21

Op maandag 30 augustus heten we je van harte welkom op de Monday Opening van onze baby & kids-afdeling! Hét moment om de allerlaatste nieuwigheden en snufjes van jouw favoriete baby- en kindermerken te ontdekken. Bovendien is tijdens dit inkoopmoment ook de afdeling home & living open, waar tijdens het Brusssels Interior Event verschillende exposanten je laten kennismaken met onder andere interieur- en geschenkitems.

Voeg toe aan kalender

Waarom moet je aanwezig zijn?

Er zijn heel wat redenen waarom je best nu je collectie komt aanvullen bij baby & kids! 👶🧸

  • Bij baby & kids kan je steeds terecht voor de laatste baby- en kindercollecties
  • Je legt contact met maar liefst 250 merken op één locatie
  • Van kleding voor de kleinsten tot decoratie voor de kinderkamer en zoveel meer. Verras je klanten met de laatste trends in jouw collectie!
  • Spring zeker binnen bij home & living, onze afdeling vol interieurprocten. Daar vindt op 30 augustus het Brussels Interior Event plaats! Daar stellen meer dan 500 merken hun nieuwe collecties voor.
Cloudnest
Dit is een foto van een baby op speelmat

We houden het coronaproof!

Uw veiligheid en gezondheid zijn voor ons een prioriteit. Lees hier de maatregelen om je inkoopervaring bij Trademart veilig en coronaproof te laten verlopen.

Hoe krijg ik toegang tot het event?

Ben je professioneel actief in één van onze sectoren? Super! Wij ontvangen je graag aan het onthaal bij je eerste bezoek voor een gratis dagpas. Breng zeker mee:

  • Je BTW-nummer
  • Een bewijs van jouw professionele activiteit

Toegang tot onze events is gratis. Parking kost je per dag €6.
Wens je echter niet te wachten bij de receptie voor aanmelding, vraag dan je jaarkaart aan. Vraag ze hier en parkeer een heel jaar aan €20.

Praktisch