Baby 165067 1280
Baby & Kids Brands icon Baby & Kids Brands

Monday Opening baby & kids

Tijdens de exclusieve maandagopening op 26 april ontdek je de baby- en kinderartikelen van meer dan 250 merken! Jouw klanten zullen tijdens de moederdagperiode helemaal in de wolken zijn door de prachtige spullen in jouw nieuwe baby- en kindercollectie.

Bovendien is tijdens dit inkoopmoment ook de afdeling home & living open, waar meer dan 500 interieurmerken jou voorzien van frisse collecties binnen kitchen, dining, gifts, design en decoratie.

Nog niet geregistreerd?

Toegang aanvragen

Trade Mart Brussels bereiken

Trade Mart Brussels is gelegen in de noordelijke rand van Brussel, vlakbij het Atomium, en is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle belangrijke invalswegen.

Meer info
26 april 2021 10:00u - 17:00u

Monday Opening baby & kids

Waarom moet jij aanwezig zijn?

Met moederdag om de hoek is dit het ideale moment om de laatste aanvullingen te doen aan jouw collectie! 👶🧸

  • Wegens Corona zijn verschillende beurzen geannuleerd. Toch kan je bij Trademart steeds terecht om jouw baby- en kindercollecties aan te vullen
  • Je kan terecht bij meer dan 250 merken uit onze baby & kids afdeling
  • Een 100% coronaproof inkoopervaring
  • Van kleding voor de kleinsten tot schattige decoratie-items en zo veel meer. Verras je klanten met de nieuwste items in jouw collectie!

Herbeleef de Kids World Days en laat je inspireren:

We houden het coronaproof!

Uw veiligheid en gezondheid zijn voor ons een prioriteit. Lees hier de maatregelen om je inkoopervaring bij Trademart veilig en coronaproof te laten verlopen.

Hoe krijg ik toegang tot het event?

Ben je professioneel actief in één van onze sectoren? Super! Wij ontvangen je graag aan het onthaal bij je eerste bezoek voor een gratis dagpas. Breng zeker mee:

  • Je BTW-nummer
  • Bewijs van jouw professionele activiteit

Toegang tot onze events is gratis. Parking kost je per dag €6.
Wens je echter niet te wachten bij de receptie voor aanmelding, vraag dan je jaarkaart aan. Vraag ze hier en parkeer een heel jaar aan €20.

Praktisch

Producten in de kijker

Bij Trademart zijn we helemaal weg van de producten van onze exposanten. We zijn er zeker van dat u als retailer dat ook zal zijn. Daarom zetten we een aantal geweldige producten in de kijker.