informatie over COVID-19

We zijn open en nemen gepaste maatregelen voor een aangenaam bezoek.

Meer informatie

Monday Opening Baby & Kids

Tijdens de Monday Opening bij Baby & Kids stellen meer dan 250 merken hun nieuwe collectie boordevol nieuwigheden aan je voor. Dit is het perfect moment om de perfecte items voor jouw winkel, webshop of zaak te scoren!

Voeg toe aan kalender
Monday Opening Baby & Kids

Wat is de Monday Opening Baby & Kids?

Tijdens de Monday Opening bij Baby & Kids stellen meer dan 250 merken hun nieuwe collectie boordevol nieuwigheden aan je voor. Dit is het perfect moment om de perfecte items voor jouw winkel, webshop of zaak te scoren! 

  Ontdek deze merken

  Waarom zou ik naar de Monday Opening van baby & kids komen?

  Elke professional - van fysieke winkelhouders tot webshopbeheerders - houdt best zijn aanbod up-to-date. Tijdens deze Monday Opening ontdek je alle nieuwigheden van meer dan 250 merken. Van kleding voor de kleinsten tot decoratie voor de kinderkamer en zoveel meer. Verras je klanten met de laatste trends in jouw collectie!

   Monday Opening Baby & Kids
   Monday Opening Baby & Kids 2

   Nog een breder aanbod?

   Tijdens deze Monday Opening vindt het Brussels Interior Event plaats. Op onze D-verdieping stellen meer dan 500 merken hun nieuwe collecties voor. Zeker een bezoekje waard!

   Hoe inkopen?

   Om in te kopen bij Trademart heb je een jaarkaart nodig. Het aanvragen van deze kaart duurt slechts 2 minuten en is gratis. Deze jaarkaart bewijst dat je komt inkopen als professionele activiteit. Om deze jaarkaart aan te vragen heb je dus een geldig en actief BTW-nummer nodig.

   Jouw jaarkaart aanvragen
   Hoe inkopen?

   Praktische informatie

   • Deze Monday Opening Baby & Kids vindt plaats op 31 januari van 10.00 uur tot 17.00 uur.
   • Je parkeert best op Trademart Parking Pool P1.
   • Het dragen van een mondmasker dat mond en neus bedekt is verplicht.