Monday Opening baby & kids – januari 2023

Trademart, Atomiumlaan 1 - 1020 Brussel (Parking op Parking P1 (via de Atomiumlaan))

Wil jij ook een collectie waar je klanten niet aan kunnen weerstaan? Kom dan zeker eens langs op onze Monday Opening baby & kids. Meer dan 250 merken stellen er hun collecties voor met voornamelijk de focus op interieur en decoratie voor de mooiste kinderkamers. Sla je slag en vul het aanbod van je winkel of webshop aan.
Voeg toe aan kalender


Monday Opening Baby Kids


Monday Opening baby & kids, wat is dat?

250 merken op hetzelfde tijdstip en onder hetzelfde dak, dat is de Monday Opening baby & kids. Alle exposanten ontvangen je graag tussen 10:00 en 17:00 om je de laatste nieuwigheden in baby & kids interieur voor te stellen.

Mis de Monday Opening niet 

Volg de laatste trends in baby & kids en verwen je klanten met een extra uitgebreid aanbod aan nieuwigheden. Zo heeft jouw winkel of webshop net dat tikkeltje meer. Je klanten zullen dit zeker waarderen. Verras hen met de coolste geschenken voor kids en creatieve kinderkamers vol fantasie.

Monday Opening Baby Kids

Ontdek onze baby & kids afdeling

Brussels Interior Event

Er is nog meer te ontdekken

Ook het Brussels Interior Event gaat door op 30 januari. Hou de aandacht van je klanten vast met de laatste nieuwigheden in decoratie en interieur die je kan vinden op dit Event. Mooie deco's voor de mama's of de leukste hebbedingetjes voor baby- en kinderkamers? Loop even langs en snuister rond tussen al dat moois!

Meer over Brussel Interior Event >

Ook interessant voor jou: Kids World Days

We ontvangen jou van 12 t.e.m. 14 februari tijdens de Kids World Days in ons gloednieuw departement baby & kids op de D-verdieping. Je leert er de nieuwste baby- en kidsmerken van heel wat exposanten kennen!

Meer over Kids World Days >

Kids World Days

Toegang tot de Monday Opening

Ben jij een professional die actief is in één van onze sectoren en ben je op zoek naar de laatste trends om jouw klanten mee te verrassen? Super! Dan ontvangen wij je graag aan het onthaal van Trademart bij je eerste bezoek voor een gratis toegangskaart. Breng zeker mee:

Vermijd een wachtrij bij je eerste bezoek, en vraag jouw gratis jaarkaart hier aan!

Parkeren kan op één van onze parkings. Parkeer een jaar lang onbeperkt voor slechts €20 of betaal per bezoek €8.

Praktische info

  • De Monday Opening baby & kids vindt plaats op maandag 30 januari 2023 van 10:00 – 17:00.
  • Parkeren doe je op Parking P1 Pool (bereikbaar via de Atomiumlaan)

Onze volgende Monday Opening gaat door op 27 februari 2023. Zet deze datum alvast in je agenda!