Monday Opening baby & kids

De eerste Monday Opening in het vernieuwd baby & kids departement! Bij baby & kids stellen meer dan 250 merken hun nieuwe collectie boordevol nieuwigheden aan je voor. Dit is het perfect moment om de perfecte items voor jouw winkel, webshop of zaak te scoren.

Voeg toe aan kalender

Wat is de Monday Opening Baby & Kids?

Tijdens de Monday Opening bij baby & kids stellen meer dan 250 merken hun nieuwe collectie boordevol nieuwigheden aan je voor. Dit is het perfect moment om de perfecte items voor jouw winkel, webshop of zaak te scoren.

Monday Opening Baby & Kids
Monday Opening Baby & Kids

Waarom zou ik naar de Monday Opening van baby & kids komen?

Elke professional - van fysieke winkelhouders tot webshopbeheerders - houdt best zijn aanbod up-to-date. Tijdens deze Monday Opening ontdek je alle nieuwigheden van meer dan 250 merken. Van kleding voor de kleinsten tot decoratie voor de kinderkamer en zoveel meer. Verras je klanten met de laatste trends in jouw collectie!

Hoe krijg ik toegang tot het event?

Ben je professioneel actief in één van onze sectoren? Super! Wij ontvangen je graag aan het onthaal bij je eerste bezoek voor een gratis toegangskaart. Breng zeker mee:

Toegang tot onze events is gratis. Parking kost je per dag €8.
Wens je echter niet te wachten bij de receptie voor aanmelding, vraag dan je jaarkaart aan. Vraag ze hier en parkeer een heel jaar aan €20.

Kids World Days

Praktische informatie

  • Monday Opening baby & kids vindt plaats op maandag 28 november van 10 tot 18 uur
  • Je parkeert best op Parking P1 Pool (bereikbaar via de Atomiumlaan)
Kids World Days