Interieur1
Kitchen, Dining & Gifts Brands icon Kitchen, Dining & Gifts Brands
home & living icon home & living

Monday Opening home & living

Het moment bij uitstek om de home & living-afdeling te ontdekken. Meer dan 500 merken voorzien jou van frisse collecties binnen kitchen, dining, gifts, design en decoratie.

Nog niet geregistreerd?

Toegang aanvragen

Trade Mart Brussels bereiken

Trade Mart Brussels is gelegen in de noordelijke rand van Brussel, vlakbij het Atomium, en is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle belangrijke invalswegen.

Meer info
29 maart 2021 10:00u - 17:00u

Monday Opening home & living

Op 29 maart heten we je van harte welkom op de Monday Opening van home & living! Hét moment om de allerlaatste nieuwigheden en snufjes van jouw favoriete interieurmerken te ontdekken. Bovendien is tijdens dit inkoopmoment ook de afdeling baby & kids (level A) open, waar verschillende exposanten je laten kennismaken met leuke hebbedingetjes en decoratie voor de kinderkamer.

Herbeleef het Brussels Interior Event en laat je inspireren!

Hoe krijg ik toegang tot het event?

Ben je professioneel actief in één van onze sectoren? Super! Wij ontvangen je graag aan het onthaal bij je eerste bezoek voor een gratis dagpas. Breng zeker mee:

  • Je BTW-nummer
  • Bewijs van jouw professionele activiteit

Toegang tot onze events is gratis. Parking kost je per dag €6.
Wens je echter niet te wachten bij de receptie voor aanmelding, vraag dan je jaarkaart aan. Vraag ze hier en parkeer een heel jaar aan €20.

Deelnemen als exposant?

Kan jouw collectie niet missen in dit rijtje? Word pop-up exposant tijdens onze Interior events en bereik een tal van retailers. Neem contact op met Lies voor alle mogelijkheden.

Your safety is our concern

Dankzij onze voorzorgen in de strijd tegen COVID-19 koop je in alle veiligheid in. Lees de maatregelen door voor je een bezoek plant.