CORE FESTIVAL 27 & 28/05/22

Shoes & Bags Open Days - lente-zomer '23 - luik 2

Tijdens de shoes & bags Open Days je herfst- en wintercollecties in bij gekende en nieuwe merken. Je ontdekt er eveneens onze nieuwe exposanten. Mis deze ontdekkingsreis aan inspiratie bij zowat 600 merken niet!

Voeg toe aan kalender

Wat is Shoes & Bags Open Days?

Tijdens de Shoes & Bags Open Days ontmoet je als schoenen- en  lederwarenverkoper heel wat vaste én nieuwe merken. Breng zeker ook een bezoek aan onze zaal The Market, waar je een reeks nieuwe merken kan ontdekken.

Meer info binnenkort.

Ontdek de merken

Waarom zou ik naar Shoes & Bags Open Days komen?

Verkoop je schoenen of lederwaren? Of ben je actief in de wereld van schoenen en lederwaren? Dan is Shoes & Bags Open Days echt onmisbaar. Met alle bestaande exposanten en onze nieuwe merken in onze zaal The Market zijn we er zeker van dat we elke retailer en professional in het schoenen- en lederwarenlandschap kunnen inspireren. Er zijn maar liefst 600 merken die hun nieuwigheden voorstellen tijdens de Shoes & Bags Open Days.

Hoe inkopen?

Om in te kopen bij Trademart heb je een jaarkaart nodig. Het aanvragen van deze kaart duurt slechts 2 minuten en is gratis. Deze jaarkaart bewijst dat je komt inkopen als professional. Om deze jaarkaart aan te vragen heb je dus een geldig en actief BTW-nummer nodig.

Voor een bezoek aan Trademart dien je dus professioneel actief te zijn in één van onze sectoren. Wij ontvangen je graag aan het onthaal bij je eerste bezoek voor een gratis toegangskaart. Breng zeker mee:

Toegang tot onze events is gratis. Parking kost je per dag €8.
Wens je echter niet te wachten bij de receptie voor aanmelding, vraag dan je jaarkaart aan. Vraag ze hier en parkeer een heel jaar aan €20.

Jaarkaart aanvragen

Praktische info

  • Shoes & Bags Open Days (deel 2) vindt plaats op maandag 12 en dinsdag 13 september
  • Je parkeert je best op Parking P1 Pool