Shoes & Bags Open Days - augustus 2023

Trademart, Atomiumlaan 1 - 1020 Brussel (Parking op Parking P1 (via de Atomiumlaan))

Tijdens de Shoes & Bags Open Days koop je je collecties zomer ‘24 in bij gekende en nieuwe merken. Ontdek er alle 600 merken en onze nieuwe exposanten.

Voeg toe aan kalender

Waarom zou ik naar Shoes & Bags Open Days komen?

Verkoop je schoenen of lederwaren? Of ben je actief in de wereld van schoenen en lederwaren? Dan is Shoes & Bags Open Days echt onmisbaar. Met alle bestaande exposanten en onze nieuwe merken in onze zaal The Market zijn we er zeker van dat we elke retailer en professional in het schoenen- en lederwarenlandschap kunnen inspireren. Er zijn maar liefst 600 merken die hun nieuwigheden voorstellen tijdens de Shoes & Bags Open Days.

Shoes & Bags Open Days
Fashion & Labels

Fashion & Labels

Onze tip? Kom op 28 augustus tegelijkertijd de nieuwe kledingcollecties voor het zomerseizoen '24 spotten bij fashion & labels. Zo weet je meteen welke schoenen- en lederwarencollecties de outfit van je klanten compleet maken!

Home & living &go

Altijd al gedroomd van een leuk decohoekje in je winkel? Of wil je graag je zaak of etalage in een nieuw kleedje steken? Dan kan je bij home & living &go terecht! Je vindt er je gading tussen meer dan 150.000 interieur- en decoratieartikelen en neemt alles meteen mee dankzij het cash & carry principe!

Ontdek home & living &go >

home & living &go

Praktische informatie

  • De Shoes & Bags Open Days vinden plaats op 28 en 29 augustus van 10 tot 18 uur
  • Je parkeert best op Parking P1 Pool (bereikbaar via de Atomiumlaan)

Hoe krijg ik toegang tot het event?

Ben je professioneel actief in één van onze sectoren? Super! Wij ontvangen je graag aan het onthaal bij je eerste bezoek voor een gratis toegangskaart. Breng zeker mee:

Toegang tot onze events is gratis. Parking kost je per dag €8.
Wens je echter niet te wachten bij de receptie voor aanmelding, vraag dan je jaarkaart aan. Vraag ze hier en parkeer een heel jaar aan €20.

Vraag jaarkaart aan

Laatste kans om deel te nemen als exposant

  • Neem deel aan een in de industrie gekend event en ontmoet 550+ Belgische schoenen- en tassen retailers op een paar dagen
  • Professionele stand van 25-30m² tijdens het event
  • All-in service: instapklare stand, elektriciteit, wifi, koffie,...
  • Visibiliteit via onze marketingkanalen: wordt gezien door professionals uit de retail business