Shoes & Bags Open Days ft. Centro Benelux - februari 2023

Trademart, Atomiumlaan 1 - 1020 Brussel (Parking op Parking P1 (via de Atomiumlaan))

Tijdens de Shoes & Bags Open Days ft. Centro Benelux koop je je collecties in bij gekende en nieuwe merken. Je ontdekt er eveneens onze nieuwe exposanten. Mis deze ontdekkingsreis aan inspiratie bij zowat 600 merken niet!

Voeg toe aan kalender

Waarom zou ik naar Shoes & Bags Open Days ft. Centro Benelux komen?

Verkoop je schoenen of lederwaren? Of ben je actief in de wereld van schoenen en lederwaren? Dan is Shoes & Bags Open Days ft. Centro Benelux echt onmisbaar. Met alle bestaande exposanten en onze nieuwe merken in onze zaal The Market zijn we er zeker van dat we elke retailer en professional in het schoenen- en lederwarenlandschap kunnen inspireren. In de C-Lounge op de C-verdieping vind je een reeks high-end merken die je eveneens niet mag missen tijdens jouw ontdekkingsreis naar nieuwigheden.

In totaal zijn er maar liefst 600 merken die hun nieuwigheden voorstellen tijdens de Shoes & Bags Open Days ft. Centro Benelux.

Shoes & Bags Open Days ft. Centro Benelux
Fashion & Labels

Fashion & Labels

Onze tip? Kom op 13 & 14 februari tegelijkertijd de nieuwe kledingcollecties voor het herfst-winter seizoen 23-24 spotten bij fashion & labels. Zo weet je meteen welke schoenen- en lederwarencollecties de outfit van je klanten compleet maken!

Alle exposanten open op 12, 13 en 14 februari

Zin om eens te snuisteren in de kleding- en accessoirescollecties beschikbaar uit voorraad, of wil je graag weten wat er zich afspeelt in de wereld van baby & kids ? Van 12 tot 14 februari zijn ALLE exposanten geopend? Het ideale moment om je trendkennis binnen andere sectoren bij te schaven.

Home & living &go

Altijd al gedroomd van een leuk decohoekje in je winkel? Of wil je graag je zaak of etalage in een nieuw kleedje steken? Dan kan je bij home & living &go terecht! Je vindt er je gading tussen meer dan 150.000 interieur- en decoratieartikelen en neemt alles meteen mee dankzij het cash & carry principe!

Ontdek home & living &go >

Home & living &go

Praktische informatie

  • De Shoes & Bags Open Days ft. Centro Benelux vinden plaats op 12, 13 en 14 februari van 10 tot 18 uur
  • Je parkeert best op Parking P1 Pool (bereikbaar via de Atomiumlaan)

Hoe krijg ik toegang tot het event?

Ben je professioneel actief in één van onze sectoren? Super! Wij ontvangen je graag aan het onthaal bij je eerste bezoek voor een gratis toegangskaart. Breng zeker mee:

Toegang tot onze events is gratis. Parking kost je per dag €8.
Wens je echter niet te wachten bij de receptie voor aanmelding, vraag dan je jaarkaart aan. Vraag ze hier en parkeer een heel jaar aan €20.

Laatste kans om deel te nemen als exposant

  • Neem deel aan een in de industrie gekend event en ontmoet 550+ Belgische schoenen- en tassen retailers op een paar dagen
  • Professionele stand van 25-30m² tijdens het event
  • All-in service: instapklare stand, elektriciteit, wifi, Koffie,...
  • Visibiliteit via onze marketingkanalen: wordt gezien door professionals uit de retail business