Karmen Ayvazyan Hilde Francq 06

Trend Seminarie met Hilde Francq

Vlaamse kleur- en trendambassadeur Hilde Francq komt naar Trade Mart Brussels! Duik met haar in de kleurentrends en ontdek de kleurencombinaties, texturen en materialen van de toekomst.

Nog niet geregistreerd?

Toegang aanvragen

Trade Mart Brussels bereiken

Trade Mart Brussels is gelegen in de noordelijke rand van Brussel, vlakbij het Atomium, en is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle belangrijke invalswegen.

Meer info
24 februari 2020 16:00u - 17:30u

Trend Seminarie met Hilde Francq

Krijg een exclusieve inleiding tot het color trend report

Wil jij ook weten welke trends er de komende jaren brandend actueel zullen worden? Elke zes maanden brengt Hilde met haar team het Color Trend Report uit waarin ze verslag brengt van de belangrijkste kleurentrends in interieur en fashion.

Uit allerhande maatschappelijke thema's distilleert Hilde haar trendrapport. Maak kennis met de kleurencombinaties, materialen en texturen van de toekomst tijdens dit seminarie!

Programma

15u30: verwelkoming

16u00: trendseminarie met Hilde Francq

17u30: einde seminarie met netwerkborrel

De voertaal van het seminarie is Nederlands. Simultane vertaling in het Frans wordt voorzien via headset.

Trend Seminarie met Hilde Francq

Meet the speaker - Hilde Francq

Na haar master in economie werkte Hilde Francq enkele jaren in marktonderzoek. Ze werd daarna mede-eigenaar van een groothandel in fietsen. Daar ontdekte ze een gat in de markt: kleurrijke kinderfietsen in verrassende kleuren en prints. Haar liefde voor kleur was geboren.

Sindsdien adviseert ze met Francq Colors bedrijven in de interieur-, fashion- en foodsector over hun kleurenstrategie.

Portret door Karmen Ayvazyan

Gratis toegang dankzij je jaarkaart

Deelname is exclusief voor professionals - inschrijven verplicht

Heb je een jaarkaart? Dan woon je het seminarie helemaal gratis bij. Ben je professioneel actief in een van onze sectoren maar ben je nog niet in het bezit van een toegangskaart? Vraag die via onderstaand formulier meteen aan. Je kaart zal klaarliggen bij je volgende bezoek aan Trade Mart. Deze kost €20.

Optioneel
Optioneel

Opgelet! Enkel professionals die actief zijn in één van onze sectoren kunnen een jaarkaart aanvragen. Lees voor je inschrijving onze toegangsvoorwaarden na. Indien je hier niet aan voldoet, kan je de toegang tot Trade Mart geweigerd worden.


Gerelateerde pagina's