TM website events FW21
Shoes & Leather icon Shoes & Leather

Walk & Match - Autumn/Winter Collections

Stel je droomcollectie schoenen en lederwaren samen voor het volgende herfst/winterseizoen.

Nog niet geregistreerd?

Toegang aanvragen

Trade Mart Brussels bereiken

Trade Mart Brussels is gelegen in de noordelijke rand van Brussel, vlakbij het Atomium, en is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle belangrijke invalswegen.

Meer info
01 maart 2020 10:00u - 03 maart 2020 18:00u

Wat is Walk & Match?

Het is een inkoopevent dat twee keer per jaar wordt georganiseerd op de schoenen- en lederwarenafdeling van professioneel inkoopcentrum Trade Mart Brussels. De naam spreekt voor zich: je stelt er je droomcollectie schoenen en lederwaren samen voor het volgende winkelseizoen.

Dankzij de combinatie van onze vaste exposanten en een heleboel gastexposanten stel je een diverse en complete collectie samen. Ontdek het aanbod voor deze editie!

Het grootste aanbod in de Benelux

Walk & Match - Autumn/Winter Collections

C-lounge: Centro Benelux

De organisatie is in samenwerking met het gerenommeerde Centro Benelux. Je kan je dus verwachten aan the best of the best en heel veel topmerken in onze C-lounge.

Hou onze kanalen in het oog om de deelnemers van dit jaar te weten te komen!

Walk & Match - Autumn/Winter Collections

The Market

In onze moderne markthal 'The Market' richten we elk jaar enkele pop-up booths in. Kom zeker langs tijdens de eventdagen en mis deze originele toevoeging aan ons aanbod niet.

We kondigen de gastexposanten snel aan, mis ze niet en hou onze kanalen in het oog!

Vaste Showrooms

Aanwezig tijdens eventdagen én daarna op afspraak aanwezig. Je vindt alle permanente showrooms hier. Klik door per exposant om de exacte locatie te weten te komen en kom langs tijdens Walk & Match of op afspraak!

Praktische info

Ben je professioneel actief in één van onze sectoren? Super! Wij ontvangen je graag aan het onthaal bij je eerste bezoek voor een gratis dagpas. Breng zeker mee:

Toegang tot onze events is gratis. Parking kost je per dag €6.
Wens je echter niet te wachten bij de receptie voor aanmelding, vraag dan je jaarkaart aan. Vraag ze hier en parkeer een heel jaar aan €20.

Snuif de sfeer op van onze schoenenevents