Artboard 3
Shoes & Bags Brands icon Shoes & Bags Brands

Walk & Match Spring/Summer Collections

Stel je droomcollectie schoenen en lederwaren samen voor het volgende inkoopseizoen. Dankzij onze samenwerking met Centro Benelux zijn er extra veel collecties om uit te kiezen.

Nog niet geregistreerd?

Toegang aanvragen

Trade Mart Brussels bereiken

Trade Mart Brussels is gelegen in de noordelijke rand van Brussel, vlakbij het Atomium, en is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle belangrijke invalswegen.

Meer info
27 september 2020 10:00u - 29 september 2020 18:00u

Het grootste aanbod in de Benelux

Dankzij de combinatie van onze vaste exposanten en een heleboel gastexposanten stel je een diverse en complete collectie samen.

Walk & Match Spring/Summer Collections

Ontdek het aanbod voor deze editie!

👉 In onze C-lounge

Onze samenwerking met het gerenommeerde Centro Benelux vindt plaats in de C-lounge. Verwacht je aan the best of the best en heel veel topmerken!

👉 In The Market

In onze moderne markthal ontvangen we enkele pop-up merken, enkel aanwezig dit seizoen. Kom zeker langs tijdens de eventdagen en mis deze merken niet.

👉 In de showrooms

Onze vaste exposanten: aanwezig tijdens eventdagen én daarna op afspraak. Je vindt alle permanente showrooms hier. Klik door per exposant om de exacte locatie te weten te komen.

Snuif de sfeer op van onze schoenenevents

Bezoek je ons voor de eerste keer?

Voor een bezoek aan Tarde Mart dien je professioneel actief te zijn in één van onze sectoren. Wij ontvangen je graag aan het onthaal bij je eerste bezoek voor een gratis dagpas. Breng zeker mee:

Toegang tot onze events is gratis. Parking kost je per dag €6.
Wens je echter niet te wachten bij de receptie voor aanmelding, vraag dan je jaarkaart aan. Vraag ze hier en parkeer een heel jaar aan €20.

Deelnemen als exposant?

Kan jouw collectie niet missen in dit rijtje? Word pop-up exposant tijdens onze events en bereik onze retailers. Neem contact op met Lies voor alle mogelijkheden.


Gerelateerde pagina's