SS21 TM website events
Shoes & Leather icon Shoes & Leather

Walk & Match Spring/Summer Collections

Trade Mart Brussels biedt een unieke formule aan alle professionals in de schoenen- en lederwarensector met haar twee evenementen: Walk & Watch en Walk & Match. Reserveer alvast een plekje in je agenda voor de volgende editie.

Nog niet geregistreerd?

Toegang aanvragen

Trade Mart Brussels bereiken

Trade Mart Brussels is gelegen in de noordelijke rand van Brussel, vlakbij het Atomium, en is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle belangrijke invalswegen.

Meer info
27 september 2020 10:00u - 29 september 2020 18:00u

Wat is Walk & Match?

Het is een inkoopevent dat twee keer per jaar wordt georganiseerd op de schoenen- en lederwarenafdeling van professioneel inkoopcentrum Trade Mart Brussels.

De naam spreekt voor zich: je stelt er je droomcollectie schoenen en lederwaren samen voor het volgende winkelseizoen.

Dankzij de combinatie van onze vaste exposanten en een heleboel gastexposanten stel je een diverse en complete collectie samen. Ontdek het aanbod voor deze editie!

Het grootste aanbod in de Benelux

In onze C-lounge

De organisatie is in samenwerking met het gerenommeerde Centro Benelux. Je kan je dus verwachten aan the best of the best en heel veel topmerken in onze C-lounge

In The Market

In onze moderne markthal ontvangen we enkele topmerken. Kom zeker langs tijdens de eventdagen en mis deze merken niet!

Vaste Showrooms

Aanwezig tijdens eventdagen én daarna op afspraak aanwezig. Je vindt alle permanente showrooms hier. Klik door per exposant om de exacte locatie te weten te komen en kom langs tijdens Walk & Match of op afspraak!

Snuif de sfeer op van onze schoenenevents