Tmb Hero
Sport & Outdoor icon Sport & Outdoor

REPETTO

In 1947 stelde Roland Petit aan zijn moeder, Madame Rose Repetto, voor om een minuscule shop voor balletschoenen te openen in 22 rue de la Paix, vlakbij de Nationale Opera van Parijs. Dankzij de onberispelijke technische expertise werden deze schoenen meteen een succes: Franse en internationale dansers stroomden naar de winkel, waardoor Repetto dé referentie werd in de danswereld.

In 1956 bezocht Brigitte Bardot de winkel met het idee om schoenen te vinden zo licht als balletschoenen, maar toch mooi en vrouwelijk. De droom van Brigitte Bardot werd werkelijkheid toen mevrouw Repetto een unieke schoen creëerde door de techniek te gebruiken die tot nu toe was voorbehouden voor balletschoenen: de achtersteek. De eerste Repetto-ballerina, die lichtheid en elegantie uitstraalt, werd vervolgens gecreëerd.

Tegenwoordig wordt Maison Repetto gerespecteerd en bewonderd, zowel door dansers als door klanten die gefascineerd zijn door de unieke danswereld. Onbetwist in ballet, gesmeed door strengheid en voortdurend streven naar uitmuntendheid, is Repetto uitgegroeid tot een gerenommeerd Frans luxemerk. Deze luxe van Maison Repetto wordt gecreëerd in hun werkplaats in de Périgord (Frankrijk) waar de perfecte techniek wordt beheerst door uitzonderlijke vakmensen, die gespecialiseerd zijn in de unieke techniek van de originele achtersteek.

Door voortdurend te innoveren worden de waarden en kwaliteitsexpertise van Maison Repetto toegepast op een breed gamma van producten (schoenen, balletschoenen, leren tassen, danszakken, balletkleren en de athleisure-lijn), en aangeboden in fascinerende exclusieve boetieks. Vandaag de dag is Maison Repetto een referentie geworden in de wereld van ballet en luxe, gekoesterd door beroemdheden en de internationale muziekwereld.


Showroom

E BOLOGNA 263A Level B

Bekijk op plattegrond

De Sports & Outdoor afdeling is elke maandag geopend, van 10u00 tot 17u00.

Bekijk alle openingsdagen.

Contactpersoon

NIELENS SERGE

Merken en producten in aanbod

Merk Producten
REPETTO
Op collectie
Kinderschoenen, Damesschoenen, Herenschoenen, Tienerschoenen, Dansschoenen, Sporttassen, Kleding en accessoires voor Dans

Bedrijfsgegevens

Website
Telefoonnummer
0033/144.71.83.00 Toon telefoonnummer
Adres
  • AVENUE DE MESSINE 30,
  • FR-75002 PARIS