We zijn gesloten op zondag 09/04, maar ontvangen je graag op Paasmaandag 10/04 van 10u tot 16u.

Baby & kids

De leukste, hipste merken zijn weggelegd voor de allerkleinsten. Stoer, schattig of lief? Er is een plek voor jouw merk bij ons!

Bereik de juiste inkopers

Laat je collectie schitteren dankzij onze premium locatie en ruime, state-of-the-art showrooms. Je nodigt klanten uit in een aangenaam professioneel kader en boost je verkoopcijfers dankzij je nieuwe verkoopkanaal.

  • 500 unieke bezoekers per jaar
  • Bruisende inkoopevents elk seizoen
  • Premium locatie naast het Atomium
  • Ruime, state-of-the art showrooms
  • Een uitgebreid netwerk van 50 exposanten, goed voor 250 van de schattigste merken


Kies voor de huurformule die bij u past

Bij Trademart bieden we exposanten verschillende mogelijkheden voor het huren van een showroom of stand. En om nog beter aan uw wensen tegemoet te komen, hebben we verschillende aantrekkelijke formules uitgewerkt.

Showroom het hele jaar door

Een permanente ruimte voor uw merken in het hart van de Benelux? Ja, inderdaad! Met deze formule kunt u een permanente showroom reserveren en deelnemen aan alle evenementen en activiteiten die Trademart het hele jaar door organiseert!

U kunt een permanente showroom huren vanaf €260/maand.

Gedeelde (bemande) showroom

Hebt u het gevoel dat uw merk nog niet klaar is voor een vaste stek? Geen probleem: u kunt ook een stand delen met andere merken. Dat is niet alleen inspirerend - we matchen u met een ander bedrijf dat qua look & feel perfect aansluit bij uw merk - het is ook de perfecte manier om uw netwerk verder uit te breiden.

U kunt een stand delen met een andere exposant vanaf €65/maand.

Pop-up stand tijdens het seizoen

Zet je eigen pop-up stand op tijdens de Kids World Days op 24-25-26 september

Ervaar de unieke voordelen van ons retailerplatform: ontvang geïnteresseerde retailers en leg contacten met gelijkgestemden uit de sector. Uw netwerk zal u dankbaar zijn!

Je kan een seizoensbooth huren van 5m² voor 450,00€.

Interesse?

Ons team staat klaar om de showroom van jouw dromen te bespreken. Neem persoonlijk contact op met Lies voor al je vragen of laat simpelweg je gegevens achter indien je gecontacteerd wil worden voor meer info.

Lies Vandiest
(+32) (0)477.74.59.20
lies.vandiest@trademart.be

Trademart

Atomiumsquare 1 - Postbus 211

1020 Brussel

België

BE0413.030.255

tel:+32 (0)2 400 7 400 info@trademart.be