We zijn gesloten op zondag 09/04, maar ontvangen je graag op Paasmaandag 10/04 van 10u tot 16u.

Home & living

De interieurafdeling bij Trademart is de ideale plek om jouw merk in de markt te zetten. Ben jij klaar om jouw plek in het retaillandschap van de Benelux te verstevigen?

Bereik de juiste inkopers op het juiste moment!

In de gangen van onze interieurafdeling vindt je alle toonaangevende mensen uit de sector. Maar liefst 2000 unieke inkopers ontdekken elk jaar home & living en home & living &go.

  • Elk seizoen onvergetelijke winkelevenementen
  • Ideale ligging aan de voet van het Atomium
  • Ruime high-end showrooms
  • Een uitgebreid netwerk van maar liefst 135 exposanten en 500 interieurmerken

Formule op jouw maat!


Kies tussen een all year round permanente showroom, een gedeelde showroom met andere exposanten of een showroom voor het seizoen als testrit.

1. All year round

Huur een permanente showroom en profiteer het hele jaar door van een veelzijdige locatie in het hart van de Benelux. Je ontvangt klanten in een bruisende, professionele omgeving, voorzien van alle gemak. Verruk je bestaande klanten, breid je portfolio uit tijdens onze inkoopdagen en boost je business!

Je huurt een permanente showroom vanaf € 250/maand*

(*voor een showroom van 20m2)

2. Deel een showroom

Is jouw merk nog niet helemaal klaar voor een eigen stek? Dat hoeft je niet tegen de houden om je netwerk alvast verder uit te breiden. In een gedeelde showroom matchen we je met andere ondernemingen die qua look & feel perfect bij jouw merk aansluiten. Zo kunnen jullie elkaar inspireren én versterken.

Je huurt een gedeelde showroom vanaf € 250/maand*

(*voor een showroom van 20 m2)

3. Maak een testrit

Je wil een eigen plek, maar je bent nog niet zeker of je de grote sprong al wil wagen? Geen probleem! Bij ons kan je een ‘testritje’ maken door met onze tijdelijke huurformule gedurende één seizoen een showroom te huren. Dit kan je maximaal twee seizoenen na mekaar doen.

Je huurt een seizoensshowroom vanaf € 1.500/seizoen*

(*voor een periode van maximaal 6 maanden)

4. Pop-up stand tijdens het Brussels Interior Event

Zet je eigen pop-up stand op het Brussels Interior Event op 29 & 30 januari en op 12, 13 & 14 februari.

Ervaar de unieke voordelen van Trademart! Ontvang geïnteresseerde retailers en leg contacten met alle professionals uit de sector. Uw netwerk efficiënt en snel uitbreiden!

Je kan een pop-up booth huren vanaf € 620 voor 2 dagen
en € 930 voor 3 dagen.

Interesse?

Ons team staat klaar om de showroom van jouw dromen te bespreken. Neem persoonlijk contact op met Lies voor al je vragen of laat simpelweg je gegevens achter indien je gecontacteerd wil worden voor meer info.

Trademart

Atomiumsquare 1 - Postbus 211

1020 Brussel

België

BE0413.030.255

tel:+32 (0)2 400 7 400 info@trademart.be