Home & living &go

10.000 m² aan premium interieurcollecties die stuk voor stuk beschikbaar zijn uit voorraad. Compleet nieuw concept sinds maart 2021 en waar jij ook een showroom kan huren om jouw producten onmiddellijk beschikbaar te maken voor jouw klanten.

Waarom exposant worden? Daarom!

Hier zijn 5 redenen waarom home & living &go de perfecte match is bij jouw merk!

1. Professionals staan te popelen om ons te bezoeken

We lieten de onderzoekers van Ivox los op de Belgische markt. Zij bevroegen 105 detailhandelaars in interieur naar hun inkoopgedrag en-ervaringen.

  • 86% geeft aan interesse te hebben in home & living &go als vaste inkoopplek

  • 67% erkent een nijpend tekort aan een dergelijk lokaal concept

  • 35% van hen geeft aan hun huidige inkoopkanalen volledig te laten vallen voor home & living &go

De retailers uit de Benelux zullen ons centrum massaal gebruiken om inspiratie op te doen en meteen in te kopen. Jij wil hen toch niet mislopen?

2. Al 40 jaar aan retailervaring achter de kiezen

Met meer dan 400 showrooms en 1500 merken is Trademart al 40 jaar lang een motor achter de Belgische retail. Het heeft bovendien 98% naamsbekendheid binnen de Belgische markt als dé plek om in te kopen.

De voorbije jaren zetten we bijvoorbeeld reeds een succesvol Cash & Carry-concept neer in fashion: de bezoekerscijfers nemen elk jaar toe. Dit concept kan dus rekenen op diepgaande knowhow en enorme ervaring!

3. Laag investeringsniveau en risico, hoog rendement

De instapkosten om een plek te huren in het centrum zijn uitermate flexibel en vergen een laag investeringsniveau. Bovendien word je als exposant volledig ontzorgd door een uitgebreid servicepakket. Jij levert producten aan, wij zorgen voor de rest!

4. Simpeler, leuker en inspirerender inkopen

Verkopen in onze home & living &go is dan ook gewoon leuk. Dankzij het jonge en innovatieve commerciële team is de ruimte een decoratief hoogstandje waar retailers met plezier zullen rondsnuisteren.

Een inspirerende plek waar je laagdrempelig alle nieuwigheden kan ontdekken.


5. Lokaal, centraal en van alle gemak voorzien

Het beste nieuws van al? Retailers hoeven zich niet langer ver buiten de landsgrenzen te verplaatsen om voeling te krijgen met wat de markt te bieden heeft. home & living &go situeert zich centraal in Brussel aan de voet van het Atomium.

Zowel bezoekers als aanbieders zullen van alle comfort voorzien worden. Parkings, ruime laadkaaien, receptieservice, … Dit alles vind je terug op een boogscheut van je verwijderd.

Interesse?

Ons team staat klaar om de showroom van jouw dromen te bespreken. Neem persoonlijk contact op met Lies voor al je vragen of laat simpelweg je gegevens achter indien je gecontacteerd wil worden voor meer info.

Trademart

Atomiumsquare 1 - Postbus 211

1020 Brussel

België

BE0413.030.255

tel:+32 (0)2 400 7 400 info@trademart.be