WORLD OF TRADEMART

Faciliteiten voor bezoekers

Elke dag opnieuw doen wij onze uiterste best om het voor onze bezoekers en exposanten zo aangenaam mogelijk te maken. Zo zorgt onze cateringpartner Food Sense bijvoorbeeld voor een welgekomen culinaire pitstop tijdens je shopping moment, en bieden we een aantal diensten aan speciaal voor de bezoekers van de Cash & Carry afdeling.

NEW: Foodtruck

Nood aan wat lekkers om dat hongertje te stillen? Zoek niet langer! In het atrium vind je een foodtruck met overheerlijke broodjes, salades, snacks, frisdrank en koffie. Laat het smaken!

Faciliteiten voor bezoekers

Food Sense restaurant & take-away - gesloten tem nader bericht.

Je kan in normale omstandigheden bij restaurant Food Sense terecht voor ontbijt, een warme lunch of broodjes en een assortiment koffie en thee met gebak. Helaas sloot Food Sense tijdelijk de deuren omwille van Covid-19.

Food Sense is open op maandag van 8u30 tot 17u00 en van dinsdag tot vrijdag van 8u30 tot 15u00.

Contacteer Candy Aenspeck voor meer info of reservaties, telefonisch via +32 (0)2 476 16 72 of per mail via info@food-sense.eu.

Cash & Carry services

Winkelkarren

Wil je een bezoek brengen aan de Fashion & Accessories afdeling op de A-verdieping? Kom dan binnen via de parking en ingang P1 Pool (inrit via de Atomiumlaan). Bij het binnenkomen zal je voorbij een stelplaats voor winkelkarretjes komen. Met al die mooie artikelen in Cash & Carry, zal een winkelkarretje ongetwijfeld van pas komen!

VIP parking P0

Onze trouwste bezoekers in de Cash & Carry-afdeling, kunnen rekenen op een gemakkelijke parkeerplaats in de inkomtunnel (via P0 Pool), vlakbij de ingang. Hoor jij tot de bezoekers die het vaakst naar Trade Mart Brussels komen? Dan nemen wij met jou contact op om je toegang te geven tot deze VIP parking.

Faciliteiten voor bezoekers

Cash & Carry Boy

Heb je zoveel gekocht dat je je inkopen zelf niet meer gedragen krijgt? Gedaan met sleuren van pak en zak! Onze Cash & Carry Boy helpt je graag jouw aankopen naar je wagen te dragen. Tijdens de events in de Fashion & Accessories afdeling, en elke maandag tijdens het inkoopseizoen, rijdt hij met fitte benen rond in Trade Mart Brussels om jou te helpen. Je kan onze Cash & Carry Boy bereiken van 11h30 tot 17h30 op het nummer 0473/303.305.

Faciliteiten voor bezoekers

Open werkplekken

Heb je een afspraak met één van je leveranciers op Trade Mart Brussels, maar kom je liever wat vroeger om bijvoorbeeld de ochtendspits te mijden? Als bezoeker van ons platform kan je altijd gebruik maken van open werkplekken die op een aantal plaatsen binnen ons gebouw zijn ingericht.