Op 29/05 is onze afdeling home & living &go (cash & carry center) open van 10u-16u; zondag 28/05 is deze gesloten. De andere afdelingen van Trademart zijn gesloten op 28/05 en 29/05.

Faciliteiten voor bezoekers

Shopping cart Trademart
Shopping cart Trademart

Trademart is moving retail forward! Dat doen we door heel wat faciliteiten aan te bieden aan onze bezoekers. Benieuwd naar wat je als bezoeker allemaal kan verwachten om je bezoek nog aangenamer te maken? Dat ontdek je hier!

Brasserie Foodbar De Serre

Nood om even de batterijen op te laden na al dat inkopen? Bij Brasserie Foodbar De Serre staan we van maandag tot vrijdag klaar om jou te verwennen met heel wat lekkers! Er is een restaurant voor de bourgondische levensgenieter en een takeaway voor een snelle hap.

Winkelkarren

Onze beide &go-afdelingen zijn voorzien van voldoende winkelkarren om je aankopen in weg te steken. Geen nood aan het sleuren met zakken of het dragen van al dat moois!

VIP Parking

Trademart heeft twee zéér ruime parkings met samen meer dan 1500 staanplaatsen. Er is ook een beperkt aantal plaatsen beschikbaar net voor de ingang. Kom jij echt wel zeer vaak naar Trademart? Dan contacteren wij jou voor een parking met nummerplaat.

Cash & Carry Boy

Heb je zoveel gekocht dat je je inkopen zelf niet meer gedragen krijgt? Gedaan met sleuren van pak en zak! Onze Cash & Carry Boy helpt je graag jouw aankopen naar je wagen te dragen. Tijdens de events in de Fashion & Accessories afdeling, en elke maandag tijdens het inkoopseizoen, rijdt hij met fitte benen rond in Trademart om jou te helpen. Je kan onze Cash & Carry Boy bereiken van 11h30 tot 17h30 op het nummer 0473/303.305.

Open Workspaces

Als professional weet je dat tijd kostbaar is! Wil je vroeger komen vanwege de spits? Of wil je even rustig werken tussen twee afspraken door? Welkom in onze open werkplekken!