Faciliteiten voor exposanten

Foto exposant
foto exposant

Trademart is moving retail forward! Als exposant wil je jouw merken in de picture zetten en zoveel mogelijk contacten leggen in het retaillandschap. Al de rest? Daar zorgen wij voor! Ontdek hier wat je mag verwachten.

Onthaalteam

Ons onthaalteam staat steeds klaar om jouw klanten te ontvangen. 

Parking

Met maar liefst 1500 parkeerplaatsen zullen je klanten nooit naar parking moeten zoeken. Kom je met een elektrische wagen naar Trademart? Neem dan contact op.

Exposure

Jouw merk in de kijker als exposant? Dat kan zeker! Contacteer ons om de verschillende mogelijkheden zoals sociale media en in-house-displays te onderzoeken.

Events

Trademart organiseert heel wat events in de verschillende sectoren. Als exposant ben je meer dan welkom om aan onze events deel te nemen. Benieuwd naar onze events? Je vindt ze terug onder 'events' in het menu.

Catering

Je klanten in de watten leggen met lekker eten? Dat kan door hier te bestellen bij Brasserie Foodbar De Serre.

24/24 bewaking

Onze bewakingspartner G4S houdt dag en nacht een oogje in het zeil. Dat doen ze zowel binnen als buiten het gebouw. Zo garanderen we de veiligheid van exposanten, bezoekers en personeel.

Event- en meetinghost

Zin om zelf een leuk feestje of een productieve meeting te organiseren? Neem dan contact met ons op en ga ervoor!

Technical support

Onze technische ploeg bestaat uit electriciens, loodgieters, ververs, schrijnwerkers, een poetsploeg en enkele allround medewerkers. Doordat onze techniekers permanent aanwezig zijn in het gebouw, kunnen technische problemen snel en met de nodige kennis van zaken opgelost worden.

Overige diensten voor exposanten

  • flexibele stockageruimte
  • Douches
  • Privéparkeerplaatsen