Tmb Hero

Onze flexibele huurformules

De markt evolueert sneller dan ooit. Daarom willen we bij Trade Mart Brussels aan jouw behoeften beantwoorden, met nog meer service en met nieuwe test-formules.

Ontdek welke formule bij jou past

Onze flexibele huurformules

Permanente showrooms

Met je eigen showroom op Trade Mart Brussels profiteer je op elk moment van een veelzijdige locatie in het hart van de Benelux. Je neemt deel aan alle sectorevents en openingsdagen, en nodigt je klanten het hele jaar door uit in je showroom.

Onze flexibele huurformules

Shared (staffed) showrooms

Uw merk vertegenwoordigen in de Benelux zonder dat er steeds iemand aanwezig moet zijn in Brussel? Staffed showrooms bieden jouw die flexibilteit. U moet enkel aanwezig zijn tijdens de events, en wij zorgen voor goede staff in uw showroom op de andere openingsdagen. Je deelt je sshowroom met andere exposanten.

Onze flexibele huurformules

Cash & Carry - Home and Living

In 2020 openen we ons Home and Living Cash & Carry centrum; dat is 10.000m² aan inspiratie in een shop in shop. Samen met 150 smaakmakers stel je je collectie ten toon en inspireer je je de retailers.

Jouw taak: je stand aankleden en goederen aanleveren. Wij doen de rest.

Onze flexibele huurformules

Flexibele opstart

Als geen ander beseffen we dat een showroom een aantal investeringen met zich meebrengt. Aarzel je daarom om ons te contacteren? Geen probleem: er kan altijd eerst een testperiode zijn, op een tijdelijke locatie die instapklaar is bijvoorbeeld. We bespreken graag samen de mogelijkheden.

In bepaalde gevallen is het mogelijk om bij wijze van test deel te nemen aan sectorevents. Je krijgt voor je merk een plek in een beschikbare ruimte, alleen of samen met andere merken. Zo kan je uittesten of er een match is tussen jouw bedrijf en het concept van Trade Mart Brussels.

Onze flexibele huurformules

Een werkplek voor je team

Als je als merk op zoek bent naar een nieuwe locatie, zoek je wellicht niet alleen een showroom, maar tegelijkertijd ook een leuke werkplek voor je team. Op Trade Mart Brussels kunnen de beschikbare ruimtes volledig ingericht worden volgens jouw wensen en behoeften. Zo breng je je team dichter bij je klanten.

Een oplossing op maat

Wil je op een andere manier met ons samenwerken en Trade Mart Brussels als uitstalraam gebruiken voor jouw product of dienst? Wij staan open voor al jouw ideeën.