Tmb Hero

Flexibele huurformules

De markt evolueert sneller dan ooit. Daarom willen we bij Trade Mart Brussels aan jouw behoeften beantwoorden, met nog meer service en met nieuwe test-formules.

Tmb 1460

Permanente showrooms

Je huurt je eigen showroom op Trade Mart Brussels en profiteert op elk moment van een veelzijdige locatie in het hart van de Benelux. Je neemt deel aan alle sectorevents en openingsdagen, en nodigt je klanten het hele jaar door uit in je showroom.

Img 8120Bewerkt

Shared (staffed) showrooms

U wil met uw merk vertegenwoordigd zijn in de Benelux, maar er kan niet altijd iemand aanwezig zijn in Brussel? Dan is een staffed
showroom delen met andere exposanten misschien iets voor u! U moet enkel aanwezig zijn tijdens de events, en wij zorgen voor goede staff in uw showroom op de andere openingsdagen.

Img 7960

Een werkplek voor je team

Als je als merk op zoek bent naar een nieuwe locatie, zoek je wellicht niet alleen een showroom, maar tegelijkertijd ook een leuke werkplek voor je team. Op Trade Mart Brussels kunnen de beschikbare ruimtes volledig ingericht worden volgens jouw wensen en behoeften.

Img 8158

Flexibele opstart

Als geen ander beseffen we dat een showroom een aantal investeringen met zich meebrengt. Aarzel je daarom om ons te contacteren? Geen probleem: er kan altijd eerst een testperiode zijn, op een tijdelijke locatie die instapklaar is bijvoorbeeld. We bespreken graag samen de mogelijkheden.

In bepaalde gevallen is het mogelijk om bij wijze van test deel te nemen aan sectorevents. Je krijgt voor je merk een plek in een beschikbare ruimte, alleen of samen met andere merken. Zo kan je uittesten of er een match is tussen jouw bedrijf en het concept van Trade Mart Brussels.


Een oplossing op maat

Wil je op een andere manier met ons samenwerken en Trade Mart Brussels als uitstalraam gebruiken voor jouw product of dienst? Wij staan open voor al jouw ideeën.