4 nieuwe exposanten om te ontdekken in de Kids World!

Tijdens de Baby & Kids Preview Week konden de bezoekers enkele nieuwe groothandelaars ontdekken, maar ook online stellen we deze toppers graag aan jullie voor!

De baby- en kinderafdeling bij trademart zit duidelijk in de lift. Hoe we dat weten? Wel, in september – de maand waarin ook de Baby & Kids Preview Week plaatsvond – ontvingen we bij trademart twee keer zoveel bezoeken dan in dezelfde maand in 2019. Hét bewijs dat deze afdeling bruist én leeft!

Bovendien zijn er recent weer 4 nieuwe exposanten bijgekomen. We stellen ze graag aan je voor!

Hebeco – waar kinderen gek op zijn

Deze exposant is gespecialiseerd in de verkoop van verschillende kwaliteitsmerken. Dat doen ze onder andere aan babyspeciaalzaken, speelgoedwinkels en meubelzaken. Je vindt er dan ook voor elk budget wat wils. In hun portfolio vind je merken terug zoals Dëna, Skip Hop en Wishbone.

Ontdek Hebeco

Jb-s agenturen – een kleurrijke mix van kledingmerken

Op zoek naar een kleurrijke mix van kinderkledingmerken? Bij jb-s argenturen vind je een mengeling van hippe en klassieke merken voor baby’s, jongens en meisjes. Ze bieden een hele reeks aan merken aan die elkaar mooi aanvullen. Je vindt er kleding van o.a. Minymo, Creamie, Petit Indi en Snug.

Ontdek jb-s agenturen

Nattou – het allerzachtste voor de allerkleinsten

Welkom in de zachte wereld van Nattou! Sinds 1988 ontwikkelt dit merk de zachtste en meest veilige babyknuffels die intussen al in héél wat landen voor uren knuffelplezier zorgen. Het zachte aspect blijkt een rode draad doorheen het verhaal van Nattou te zijn: ze blijven werken met aaibare stoffen, duurzame materialen en met een fraai design.

Ontdek Nattou

Yaarn

Wol en haaknaalden: dat is het uitgangspunt van het Belgische merk Yaarn. Van de allerzachtste wikkeldoeken tot badcapes: allemaal hebben ze gehaakte accenten. Hoog tijd om eens kennis te maken met de gezellige, vrolijke én vooral zachte merk.

Ontdek YAARN

Zo ging het er tijdens de Baby & Kids Preview Week aan toe!

In september was het tijd om trends te spotten tijdens de Baby & Kids Preview Week! Iedereen die al een glimp van de nieuwe collecties wilde opvangen, kon tijdens dit event zijn of haar hartje komen ophalen! Benieuwd naar hoe het er aan toe ging?

Bekijk de sfeervideo en laat je inspireren.