Casual chic feesten in je eigen bubbel

De eindejaarsperiode is het moment om weer helemaal los te gaan. Uw klanten willen er in deze periode op hun best uitzien, ondanks COVID-19. Casual chic is de perfecte stijl om thuis feest te vieren. Het grote voordeel? De verschillende stukken kunnen later gemakkelijk worden gedragen. Neem een kijkje!
Checks are always good


Decoratie inkopen?
Black is magic

Zwart is een betrouwbare kleur als je een feestelijke look wilt creëren. En dat is helemaal prima, want het zwart is altijd in de mode. De truc is om het te combineren met verschillende materialen, texturen, kleurgradaties en accessoires. Links zien we een complete outfit van Why Not waarin verschillende structuren - plooirok en dikke trui - zijn gecombineerd. Oorbellen van Willems JJ en armbanden van Collections de Charme maken de look compleet. En niet te vergeten: de zwarte handtas van Com Euro Tex is een echte must-have voor de feestdagen!
De look rechts heeft extra glans; de outfit van Kosto Fashion, de schoenen van PB Fashion, en een ring van Collections de Charme zijn een perfecte match.Keep trademart safe!
Met een vleugje goud

Kun je echt feestvieren in jeans? Natuurlijk kan dat! In deze look combineren we een zwarte jeans van Jeans Yard met een gouden top en zwart vest van Noi per Voi. Het gebruik van goud geeft de look ineens een feestelijk tintje. Wil je nog meer schitteren? Deze armband, ring en ketting van Willems JJ geven de look extra glans. De Zeen handtas en schoenen van PB Fashion geven deze casual look nog wat extra panache.

Het success
Laat je inspireren tijdens de Christmas Happening

Bent u nog op zoek naar stukken om uw collecties dit jaar aan te vullen? Kom dan zeker langs tijdens onze Christmas Happening. Van maandag 23 tot en met vrijdag 27 november halen we alles uit de kast, met meer dan 200 merken die klaarstaan om u te inspireren met accessoires, fantasiejuwelen en kleding!

Meld je nu aan voor de Christmas Happening
Testje met een side entry

test

Testje met een side entry

test

Testje met een side entry

test

instagram right

instagram