Casual chic vieren in je eigen bubbel

Grote feestelijkheden zitten er dit jaar – jammer genoeg – niet in. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je klanten kerst of oudjaar gewoon in pyjama vieren. Integendeel, dit is hét moment om alles nog eens uit de kast te halen. Bekijk onze tips om ook thuis met de bubbel helemaal te stralen!

De eindejaarsperiode is hét moment om weer alles uit de kast te halen. Corona of niet: je klanten willen er in deze periode op hun paasbest uitzien. Een stijl die zéker geschikt is om thuis te vieren, is casual chic. Het grote voordeel? De verschillende stuks kunnen achteraf ook nog makkelijk gedragen worden. Kijk maar mee!

Ruitjes zijn altijd goed

Feestelijk maar niet té? Met een stijlvolle jurk – in combinatie met een meer opvallende jas – zit je goed. De camelkleurige jurk van Miss Lulu is een absolute winner én zeker in combinatie met een jas die wat meer in het oog springt. Dit geruite exemplaar, ook van Miss Lulu, draag je makkelijk na de feestdagen door. Dé eye-catcher van deze look is ongetwijfeld de handtas van Zeen, die qua kleur en stijl perfect aansluit bij de andere stuks. De look werk je af met schoenen van PB Fashion.

Black is magic

Zwart is een vertrouwde kleur wanneer je een feestelijke look wil creëren. En dat is helemaal prima, want zwart blijft ook altijd in de mode. Het is de kunst om met verschillende materialen, texturen, kleurschakeringen en accessoires met elkaar te combineren. Links zien we een volledige outfit van Why Not waarin verschillende structuren – plooirok en dikke trui – combineren. De oorbellen van Willems J.J. en armbanden van Collections de Charme maken de look compleet. En niet te vergeten, de zwarte handtas van Alexandr'o By Comeurotex – een echte must voor de feestdagen! De rechtse look heeft die extra sparkle, waarbij de outfit van Kosto Fashion, de schoenen van PB Fashion en een ring van Collections de Charme a perfect match zijn.

Met een gouden randje

Vieren met een jeans? Tuurlijk kan dat! In deze look combineren we een zwarte jeans van Jeans Yard met een gouden top en zwarte cardigan van Noi per Voi. Door goud te gebruiken krijgt de look meteens iets feestelijks. Nog meer shinen? De armband, ring én ketting van Willems J.J. voegen sparkles toe aan de look. Ook de handtas van Zeen en schoenen van PB Fashion geven deze casual look nét dat tikkeltje meer.

Laat je inspireren tijdens de Christmas Happening

Ben je nog op zoek naar stuks om je collecties dit eindejaar mee aan te vullen? Kom dan zeker eens langs tijdens onze Christmas Happening. Van maandag 23 tot vrijdag 27 november trekken we alle registers open en staan er meer dan 200 merken klaar om je te inspireren met accessoires, fantasiejuwelen en kleding!