De juiste accessoires maken de feestlook compleet

De juiste accessoires tillen de feestlook van jouw klanten meteen naar een hoger niveau. Een trendy handtas, een mooie ketting of een opvallend heuptasje: we zetten enkele eyecatchers op een rij!

Een handtas als pièce de résistance

Suit-up met dit prachtig exemplaar van Amélie & Amélie. Maar een look is pas écht compleet met de juiste handtas erbij. Zo is het niet enkel handig om spulletjes op te bergen, maar je klanten tonen er nog meer hun persoonlijke stijl mee. Graag opvallend? Dan is dit zilveren tasje van Zeen een aanrader!

Liever perfect aansluitend bij de kleding? Dan zit je met de handtas van Byka Fashion helemaal goed! Deze past namelijk perfect bij de goude glitterjurk die je ook kan terugvinden bij Byka Fashion!

Juwelen maken de look compleet

Shinen op het bubbelfeest? Met de juiste juwelen is dat een fluitje van een cent! Een lange ketting zorgt voor een elegante uitstraling, zoals dit exemplaar van Kannai. Combineer er opvallende oorbellen bij – ook van Kannai - om deze look van Miss Lulu nog meer schwung te geven.

Liever iets subtieler? Deze prachtige ketting, armband en ring van Collections de Charme geeft de look van Kosto Fashion iets frivools én feestelijks en past perfect bij de glitterrok. De handtassen van Zeen maken de looks dan weer helemaal compleet.

Plooirokken die de show stelen

Plooirokken? Die kunnen een look, zoals deze van Byka Fashion, helemaal feestelijk maken! In combinatie met de juiste accessoires zoals de ketting, armband en oorbellen van Willems JJ en een stijlvolle zwarte handtas van Zeen zorgen ervoor dat jij helemaal schittert tijdens de feestdagen.

Nog véél meer accessoires tijdens de Christmas Happening

Ben je nog op zoek naar stuks om je collecties dit eindejaar mee aan te vullen? Kom dan zeker eens langs tijdens onze Christmas Happening. Van maandag 23 tot vrijdag 27 november trekken we alle registers open en staan er meer dan 200 merken klaar om je te inspireren met accessoires, fantasiejuwelen en kleding!