Ontdek hier de eindejaar interieurtrends van 2020!

Kan jij ook al niet meer wachten tot de kerstperiode? Of staat jouw kerstboom er intussen al? We get it, het is niet voor niets de gezelligste periode van het jaar! Maar geen kerst zonder jouw huis om te toveren met de mooiste kerstdecoratie. Wij zetten de eindejaars interieurtrends van 2020 voor u op een rijtje!

Frosty christmas

Gaan we dit jaar voor een sprookjesachtige wintersfeer met een Scandinavische touch? In dat geval vormt de frosty christmas look de ideale inspiratiebron!

Deze stijl brengt de koele ‘frosty’ look van buiten volledig tot leven door binnenshuis een interieur te creëren met warme kleuren, hier en daar een zilveren of gouden touch en velvet accenten. Velvet, ook wel fluweel genoemd, geeft jouw interieur meteen een luxueuze maar toch trendy look!

Een heerlijk warm en magisch interieur tijdens de eindejaarperiode: check!

Minimalistisch en naturel

Natuurlijke materialen zijn hot! Je hebt ze misschien al vaak zien verschijnen, maar ook in de eindejaarcollectie kunnen ze niet ontbreken.

Denk hierbij aan hout, riet, cement, linnen en leer. Deze elementen zijn perfect te combineren met gouden & groene tinten, en kerstversiering uit de natuur, zoals dennenappels, noten, takken enzoverder.

Zo creëer je in no-time een feestelijk interieur met een minimalistische en natuurlijke look!

Traditioneel met een twist

Hou je toch meer van traditioneel, maar geef je jouw interieur ook graag een persoonlijke touch? Dan kunnen de traditionele kerstkleuren wit, rood en groen uiteraard niet ontbreken.

Probeer het echter te combineren met een statement piece, zoals verlichting. Zo heeft het niet alleen een functionele waarde (want wat zouden we doen zonder verlichting tijdens deze donkere dagen?), maar creëert het ook extra sfeer en gezelligheid tijdens de eindejaarperiode!

Deze eindejaarstrends vind je ook terug op onze Deco Day!