Het succes van Brussels Interior Event

Brussels Interior Event 2020 bracht in september 25% meer bezoekers op de been dan de vorige editie. Daar hebben onze exposanten bij trademart natuurlijk alles mee te maken.

Het zijn uitdagende tijden voor alles en iedereen, en dus ook voor onze Home & Living exposanten. En toch slaagden we er samen in om afgelopen september maar liefst een kwart meer bezoekers dan tijdens de vorige editie te ontvangen op ons Brussels Interior Event 2020.

Op een 100% coronaproof manier konden retailers onze Home & Living exposanten ontmoeten en in alle rust hun nieuwe collecties bekijken. Een inspirerend event waar alle partijen een stevige opsteker van kregen!

Ben jij erbij op Brussels Interior Event 2021?

Maak je op voor de volgende editie van Brussels Interior Event van 31 januari tot 2 februari en van 22 tot 23 februari 2021.

Home & Living is booming business!

Nog fijn nieuws voor onze Home & Living exposanten! Want in het voorjaar van 2021 opent een gloednieuwe cash & carry afdeling bij trademart: Home & Living &Go. Zo kunnen retailers meteen gewenste artikelen uitkiezen én meenemen voor hun winkels.

De Home & Living sector is overduidelijk een booming bussiness, waar we bij trademart als flexibele partner graag mee onze schouders onder zetten. Met oplossingen op jouw maat zorgen we dat ook jouw collecties het publiek bereiken dat ze verdienen.