Op zoek naar een groothandel horeca decoratie? Ontdek home & living &go!

Ben jij actief in de horecasector? Wil je de inrichting van je zaak eens veranderen en ben je op zoek naar een groothandel voor horeca meubilair zoals barkrukken en bartafels? Of heeft jouw zaak nood aan een seizoensopfrissing? Dan ben je bij home & living & go aan het juiste adres!

Cash & carry groothandel voor horeca inrichting

Cash & carry groothandel voor horeca inrichting

Bij home & living &go vind je een immens aanbod aan artikelen voor jouw horeca-zaak. Van tafeldecoratie en linnen tot trendy meubels. Wil jij in je zaak rond een bepaald thema (Zomer, Kerstdecoratie, eindejaar, Pasen, Valentijn, decoratie voor communies of bruiloften) werken? Bij ons vind je gegarandeerd je gading. Bovendien kan je alles meteen meenemen en uitstallen dankzij ons cash & carry principe.

Meer info

De hipste decoratie en trendy merken

De hipste decoratie en trendy merken

Bij ons vind je niet enkel horecameubilair, maar ook de meest trendy decoratie. Op zoek naar leuke vazen, bloempotten, kaarsen, droogbloemen, feestartikelen of andere decoratieve items? Die laad je ook meteen in je winkelkar.

Kies uit honderden artikels

Cash & Carry principe
Al ons horeca materiaal is op voorraad. Je kiest, koopt en neemt alles meteen mee.

Groot aanbod
Elk jaar bieden we de nieuwste collecties in horeca-inrichting van trendy merken.

Groothandelprijzen
Koop rechtstreeks bij de fabrikanten, met de flexibiliteit van een detailhandel.

Ook open op zondag!

In ons home & living &go center kan je gedurende heel de week ons uitgebreide aanbod verkennen! We zijn elke weekdag open, enkel op zaterdag gaan we er even tussenuit!

Plan mijn bezoek

Openingstijden

Maandag

10:00-18:00

Dinsdag

10:00-18:00

Woensdag

10:00-18:00

Donderdag

10:00-18:00

Vrijdag

10:00-18:00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

10:00-16:00

Toegangsvoorwaarden

Toegangsvoorwaarden

Trademart is een centrum voor professionals in retail. Om de kwaliteit en exclusiviteit van onze merken te kunnen bewaken, vragen we onze bezoekers op voorhand wat informatie over hun zaak. Om een toegangskaart te kunnen aanvragen moet je aan de volgende twee voorwaarden voldoen en hier ook bewijs van kunnen aanleveren.

1. BTW-nummer

Je beschikt over een actief en geldig BTW-nummer. Jouw inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen moet voltooid zijn.

2. Jouw professionele activiteit

De professionele activiteiten van jouw zaak ligt in lijn met de productsectoren die bij Trademart worden aangeboden. Bij home & living &go verkopen wij onze producten aan groothandelsprijzen. Om deze reden vragen wij horeca professionals een aankoop te doen met een minimumbedrag van 125 euro.

Kaart aanvragen

Don't get lost!

Don't get lost!

Je weg vinden binnen ons center? Bekijk zeker het grondplan voor je een bezoek brengt aan onze home & living &go!

Download het grondplan