De nieuwe collecties zijn gearriveerd bij Baby & Kids

Heb jij de de collecties van onze exposanten in baby-en kidsspullen ook zo hard gemist dit voorjaar? Ze maken het dubbel en dik goed met hun najaarscollecties. Die zijn om van te smullen. Wij gingen een kijkje nemen in de showrooms en selecteerden enkele toppers.

Funky dierenknuffels van Happy Horse

Ken jij Dino Don? En Crab Cris? Hoog tijd om kennis te maken met deze leuke beestjes. Ontdek de nieuwe wintercollectie van Happy Horse bij Trade Mart.

Te verkrijgen bij DEKADO

Boekjes voor de belangrijke momenten

Weet jij nog wat je op je 10e verjaardag hebt getrakteerd? Wie er bij je in de klas zat? Heb jij echo’s van toen je nog in de buik van je mama zat? Herbeleef je mooiste herinneringen dankzij een nieuwe serie groeiboeken van JeP.

Te verkrijgen bij JEP! AGENTUREN

Voor dagdromen en pretjes

Het evolutionaire meubilair van Songes et Rigolades volgt kinderen doorheen hun ontwikkeling. De zachte, rond en speelse meubeltjes zijn superveilig en praktisch. De nieuwe collectie ‘Trapèze’ is om bij weg te dromen!

Te verkrijgen bij Belbaby

Duurzaam spelen

Sinds een paar maanden in het gamma bij Trade Mart: Deens designmerk ByASTRUP. Het eenvoudige design en gebruik van kleuren en duurzaam materiaal maken dat het speelgoed niet alleen leuk is om mee te spelen… maar ook om naar te kijken.

Een slideshow van tekeningen

Verzamel tot 50 tekeningen in 1 kader en stel ze één voor één tentoon dankzij de bewaarkaders van My Little Davinci. Jouw kleintje verzorgt voortaan de kunst aan de muur!

Te verkrijgen bij UNICELL

Bamboebadstof van Timboo

Ken jij de unieke eigenschappen van Timboo al? Alles is gemaakt van 90% bamboebadstof. Hierdoor zijn alle Timboo-producten superzacht, van nature antibacterieel én 60% meer absorberend dan katoen.

Te verkrijgen bij HOORENS

De nieuwe collectie van Mushie

Mushie is een Amerikaans merk dat zich bezighoudt met het produceren van trendy en ecologisch duurzame babyproducten. In de nieuwe collectie ontdek je fopspeenhouders, eetsetjes en placemats… allemaal in de typerende aardetinten.

Te verkrijgen bij MAMELOU

For happy babies and relaxed parents

Het doel van Baby on the move? Borstvoeding ondersteunen waar je ook bent. Dankzij Peruviaans Prima Katoen en een ronde halslijn bevindt het kleintje zich in een zachte, vredige cocon, zelfs als je onderweg bent.

Tot eind oktober te verkrijgen bij Baby on the Move

Kom deze spullen (en meer) live ontdekken!

De exposanten binnen Baby & Kids zijn er allemaal elke laatste maandag van de maand én tijdens onze inkoopevents. Bezoek hen bijvoorbeeld tijdens de Kids World Days.