Deze nieuwe merken/collecties vind je NU bij onze exposanten

Luxueus Spaans design, schattig eco-speelgoed of mismatched sokken? Van deze nieuwe collecties word je helemaal happy!

Many Mornings

Elke morgen een glimlach op je gezicht voor je je schoenen aantrekt? Dankzij Many Mornings mismatch je je sokken met opzet en maak je van elke oufit een feest!

Ooh noo

Liefdevol ontworpen decoratie voor een minimalistische baby- en kinderkamer. De spullen van ooh noo zijn zelfs mooi wanneer ze verspreid op de vloer achtergelaten worden!

Vical home

Dit Spaanse designmerk wordt 70 jaar en heeft in die periode nog niets van haar glans verloren. Luxueus, elegant en met een Zuiderse toets… wij zijn fan!


Fresk

De babycollectie van het Nederlandse merk Fresk is fris, lief, eigenwijs en een tikkeltje retro. Van pyjama’s, reisslaapzakken tot royale inbakerdoeken… de Fresk collectie wordt met veel zorg en aandacht ontworpen in Nederland en duurzaam geproduceerd in Europa.

Te verkrijgen bij: FRESK

Bo Jungle

Het Belgische Bo Jungle wil het leven van elk kind kickstarten met hun design producten. Wij zijn fan van hun natuurlijke vormen, kleuren en materialen. Tip: de nieuwe eetstoel is supercomfortabel voor jouw oogappel!

Te verkrijgen bij: CHAMO


Barbecook

Een barbecue op het strand? Check. Een barbecue op je stadsterras? Check. Een superdeluxe barbecue in je tuin? Check! Het innovatieve gamma houtskool-, gas- of on-the-go-barbecues van Barbecook vind je nu ook op Trade Mart.

Te verkrijgen bij: LIVWISE