Heb jij deze nieuwe showrooms al bezocht?

Onze nieuwe exposanten verwelkomen jullie in hun state-of-the art showrooms. Breng hen een bezoekje en ontdek het beste in fashion, interieur en lifestyle!

Broos Trading

Wist jij dat huishoudaccessoires zoals wc-borstels, pedaalemmers en vaatdoeken een prachtige toevoeging kunnen zijn aan je interieur? Bij onze nieuwe exposant Broos Trading vind je (onder andere) Deense designgadgets van Zone Denmark en huishoudtextiel van Södahl.

Productassortiment: Kitchen, Dining & Gifts Brands

Manexco

Manexco kende je al van hun showrooms op onze schoenenverdieping. Nu hebben ze ook hun plekje geclaimd met een nieuwe cash & carry formule. Ontdek meeneembare toppers van onder andere Sweet Lemon, Giulia of Hush puppies.

Productassortiment: Cash & Carry Shoes

Why Not

Damesfashion op zijn best in de nieuwe showroom van Why Not. Lekker centraal gelegen in het Atrium en bomvol elegante stuks > allen daarheen!

Productassortiment: Cash & Carry Fashion

Miss Lulu

Leuke prints en luchtige stoffen… Bij onze nieuwe exposant Miss Lulu moet je zijn voor ongecompliceerde, prachtige en fashionable stuks. Niet te missen op onze cash & carry-afdeling.

Productassortiment: Cash & Carry Fashion

Just Woman by matteo

Elegante prints en kwaliteitssnits in zachte herfstkleuren, daarvoor moet je in de nieuwe showroom van Just Woman by Matteo zijn. Nu te ontdekken bij trademart.

Productassortiment: Cash & Carry Fashion

Fred de la Bretoniere (Shabbies Amsterdam)

In alle ontwerpen van deze iconische merken is de liefde voor het schoenmakersambacht en een uitstekend oog voor detail terug te vinden. Door daarbij gebruik te maken van uitsluitend Europese productie en vast te houden aan het traditionele vakmanschap wordt elk ontwerp een uniek product. Ontdek de nieuwe showroom nu bij trademart.

Productassortiment: Damesschoenen

JBS-Agenturen

We verwelkomen JBS agenturen te Trade Mart. Dit agentuur staat voor je klaar met méér dan enkel prachtige baby-en kidskleding. Dankzij 20 jaar ervaring in de sector helpen ze retailers met marktgericht advies, ondersteuning, heldere afspraken en een vlotte opvolging na verkoop. Verwachtingen zijn er om overtroffen te worden !

Productassortiment: Baby- en kidskleding