Op 29/05 is onze afdeling home & living &go (cash & carry center) open van 10u-16u; zondag 28/05 is deze gesloten. De andere afdelingen van Trademart zijn gesloten op 28/05 en 29/05.

Ontdek de gastexposanten van Showcase

Op zoek naar nieuwe merken om je fashion aanbod uit te breiden? Ga eens kijken in de Showcase van fashion & labels op de F-verdieping en ontdek onze trendy gastexposanten!

Exposanten

SCHIESSER

SCHIESSER

Schiesser is al 145 jaar actief op de markt. Alle stoffen zijn gemaakt van ten minste 95% katoen, waardoor ze zacht en aangenaam zijn om te dragen. Zodat u kwaliteitsondergoed kunt vinden voor uw detailhandelaars.

Ontdek de exposant

SCHOTT NYC

SCHOTT NYC

SCHOTT NYC is een Amerikaans merk dat in 1913 door twee broers werd opgericht. Het bedrijf is nog steeds in familiebezit en wordt door de vierde generatie gerund. Alle kleren zijn handgemaakt en in Amerikaanse stijl.

Ontdek de exposant

NATALIE BROCK

NATALIE BROCK

Natalie Brock is een Belgisch bedrijf dat comfortabele kleding en accessoires voor vrouwen aanbiedt. U zult het merk Stehmann en St.Ann ontdekken om kleding te vinden die in de mode is voor uw winkeliers. En het merk Anartxy dat bekend staat om zijn juwelen van hoge kwaliteit.

Ontdek de exposant

Word exposant!

Een geweldig idee! Laat je collectie schitteren dankzij onze premium locatie en ruime, state-of-the-art showrooms. Je nodigt klanten uit in een aangenaam professioneel kader en boost je verkoopcijfers dankzij je nieuwe verkoopkanaal. Waar wacht je op?

Word exposant