5x onze favoriete collecties voor Spring/Summer 2021

Spring/Summer 2021 is gearriveerd in de showrooms van de groothandelaars. Dit zijn onze favorieten!

Krachtig en elegant: het Italiaanse Kaos

Het Italiaanse Kaos straalt in haar eenvoud. De klassieke snits en prints worden gecombineerd met enkele verrassende details. Wij zijn fan!

De knalkleuren van Colours & Sons

De SS21-collectie van Colours & Sons tovert een glimlach op ons gezicht: de retro look, tropische prints, en de luchtige stoffen in combinatie met knalkleuren… dit is alles wat we volgende zomer nodig hebben!

Interessant? De hele collectie is te verkrijgen bij exposant Jacrima.

Draagbare Belgische Styling

Bô-Dôme is een compacte jurkencollectie gestyled in België . De veelal Italiaanse stoffen geven een luxury feeling voor betaalbare prijzen. Viscose, katoen en linnen in mooie kleuren zijn de hoofdingrediënten voor de nieuwe collectie van dit commercieel Belgisch merk.

Interessant? De hele collectie is te verkrijgen bij exposant Studio Dôme

Luchtige eenvoud bij Brax

Ook volgend lente/zomerseizoen doet Brax waar het het best in is. Zachte ontwerpen, handgemaakt karakter en elegante basics: de ideale casual outfits.

Interessant? De hele collectie is te verkrijgen bij exposant Brax

De zachte stoffen van het Deense merk Rosemunde

Rosemunde ontstond in 2004 in Kopenhagen. Het merk inspireert zich voor haar collecties op de Scandinavische way of life en kenmerkt zich door de romantische, vrouwelijke details. De zijden en katoenen tops, fijne knitwear en cashmere blends in poederkleuren doen ons helemaal wegdromen.

Interessant? De hele collectie is te verkrijgen bij exposant Studio Dôme

Iets gespot voor jouw collectie?

Je kan de collecties komen bewonderen bij onze exposanten uit de Fashion Gardens. Contacteer de showroomverantwoordelijke via de exposantenpagina voor een afspraak. Nog geen toegangskaart? Registreer je nu.