De reisbestemming van je dromen? Je eigen tuin!

Aperitieven bij zonsondergang, ontspannen pootjebaden of relaxen met vogelgeluiden op de achtergrond. Help je klanten hun tuin en terras om te vormen tot de staycation van hun dromen... dankzij de summerproof collecties van onze interieurexposanten!

Maak het cosy!

Ontspan in een knus zithoekje, geniet van de ontluikende bloemetjes en laat alle stress los. Je tuin of terras zijn de ultieme zen-plek deze zomer!

Ontdek de garden-collecties:

Aperotime

Een glas bubbels, de ondergaande zon en je beste vrienden daarbij: meer heb je niet nodig voor een geslaagde afsluiter van jouw staycation.

Ontdek de apérotime-collecties:

Op avontuur met de picknickmand

Wat is er leuker dan een gezellige fietstocht door het groen die eindigt in een heerlijke picknick? Ga deze zomer op avontuur in eigen land met deze foolproof picknickgadgets.

Ontdek de picknick-collecties:

Let's go swimming

Of je nu kan zonnebaden aan je eigen zwembad of moet plonzen in het opblaasbadje van je kinderen, loungen aan het water geeft je hét ultieme vakantiegevoel.

Ontdek de summersplash-collecties:

Iets gespot voor jouw collectie?

Elke laatste maandag van de maand kan je bij onze interieurexposanten terecht. (De exposanten van In & Outdoor decoration zijn er trouwens élke maandag!) Daarnaast organiseren we geregeld inkoopevenementen, bekijk hier alle geplande evenementen!